Papaverweg 153 AMSTERDAM

Omschrijving

** ENGLISH TEXT AT OUR WEBSITE**

Waanzinnig luxe en royaal vierkamer hoekappartement van 121 m2 op de 5e etage met hoge raampartijen en terras op het zuidwesten van 47 m2.

De woning is gelegen aan drie zijden van het complex en voorzien van tien paar openslaande deuren (enkele met franse balkon) en een enorme schuifpui in de woonkamer.

Het appartement kent hierdoor extreem veel lichtinval. Tevens heeft het prachtig uitzicht over de boten op het IJ, NDSM, Houthavens, Pontsteiger en de torens van de oude binnenstad. Amsterdam ligt aan je voeten.

Dit schitterend afgewerkte appartement in nieuwbouwproject Loft4you is gelegen op de 5e etage, uiteraard met lift bereikbaar. In de onderbouw zijn een privé parkeerplaats en berging. De parkeerplaats wordt separaat aangeboden voor € 50.000,-- kosten koper.

INDELING
Mooi afgewerkte algemene entree op de begane grond en etage, entree, zeer brede hal met ruime garderobe, gastentoilet en meterkasten, hoofdslaapkamer met ’zijkamer’ voor werkplek of walk-in-closet, badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche, tweede slaapkamer, derde slaapkamer met hoekligging, woonkamer met luxe open keuken. De woonkamer heeft drie paar openslaande deuren en een schuifpui naar het terras. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur inclusief een wijnkoeler en heeft een groot spoeleiland.

Het terras biedt prachtig uitzicht over de omgeving en de stad. De (toekomstige) omliggende bebouwing is zo ingericht dat er ook nog vrij uitzicht blijft.

ALGEMEEN
Loft4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Ridderspoorweg, hoek Papaverweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers is gebouwd en opgeleverd werd in 2019. Deze groep pioniers heeft in nauwe samenwerking met een architect hun droomgebouw ontworpen, een stoer en krachtig gebouw met industriële uitstraling. Dit appartement komt vanwege een verandering in de situatie van verkoper op de markt.

LOCATIE
I love Noord. Noord is hip and happening, al wel even trouwens.
Buiksloterham ligt tussen het culturele Overhoeks, aan de ene zijde, en het creatieve NDSM, aan de andere zijde. Nabij de volkse Bloemenbuurt en de charmante Buiksloterdijk. Dit is Noord op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden.

Het water van het IJ, NDSM-werf, het nieuwe winkelcentrum de Banne, het Noorderpark zwembad en de vernieuwde Van der Pekstraat met de markt, het vernieuwde Mosplein met allerlei nieuwe winkels en het Centrum van Noord, Winkelcentrum Boven 't IJ, liggen allen op korte afstand.

Er is een breed aanbod aan horeca, van kroegen met kleedjes op tafel tot hippe bars aan onder andere het IJ. De kracht zit 'm in de mix.

Voor de (jonge) ouders onder ons: Amsterdam-Noord telt 31 basisscholen (vaak met een voorschool) en 10 scholen voor voortgezet onderwijs. Er is een ruim aanbod van buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Noord telt 60 actieve sportverenigingen, 9 parken, 7 winkelcentra, 2 markten en 1 gloednieuw binnen- en buitenzwembad.

De pont brengt je in enkele minuten vanaf de Buiksloterweg naar het Centraal Station (24/7) of van de Distelweg naar Westerdoksdijk.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres.

De woning is een echt product van de huidige tijd, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd is en die nu en in de toekomt kan voldoen aan de woonwensen van de bewoner.
Naast een hoogwaardige isolatie met triple glas is het appartement voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties: vloerverwarming en vloerkoeling, zonnepanelen op het dak, die direct aan de woning energie leveren, gebalanceerd ventilatie systeem, het regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor toilet-spoeling. Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor de hypotheekrente.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2019 (nog bijna 10 jaar lopende nieuwbouwgarantie;
- Energiezuinig gebouw van architect Marcel Lok;
- Hoekappartement van 121 m2 met terras op het zuidwesten van 47 m2;
- Woonkamer circa 50 m2, 3 ruime slaapkamers;
- Vraagprijs € 775.000,-- k.k. inclusief één parkeerplaats, een tweede parkeerplaats kost € 50.000,--;
- Privé berging in de onderbouw;
- Eventueel mogelijkheid aankoop tweede parkeerplaats;
- Erfpacht € 1.781,-- per jaar voor woning en parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar indien hoofdverblijf);
- Vaste canon tot 15-11-2042, het tijdvak loopt tot 15-11-2067;
- Kosten warmte- en koelingssysteem € 81,-- per maand;
- Servicekosten per maand € 199,45 voor woning en parkeerplaats;
- Zonnepanelen aangesloten op eigen elektriciteitsmeter;
- Eventueel voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Oplevering in overleg.

Bel snel met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. We leiden u graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2019
Woonoppervlakte:
121 m²
Inhoud:
422 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Papaverweg 153

Postcode: 1032KE

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Papaverweg 153 AMSTERDAM

naar Papaverweg 153 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand