Papaverweg 127 AMSTERDAM

Omschrijving

Met trots mogen wij u kantoor/bedrijfsruimte aanbieden in Project Loft4you in de Buiksloterham in Amsterdam-Noord. Het energiezuinige complex is onlangs opgeleverd. Een flexibele huurtermijn vanaf 12 maanden is mogelijk.

De bedrijfsruimte is gelegen in de plint van een wooncomplex aan de Ridderspoor- en Papaverweg. De ruimte heeft een eigen entree vanaf de straatzijde en is voorzien van hoge plafonds. De ruimte is verdeeld over de begane grond en een entresol/tussenverdieping met vide.

Afwerking:
De plattegronden spreken grotendeels voor zich. De ruimte wordt opgeleverd inclusief alle installaties (vloerverwarming en -koeling), vloerafwerking, gesauste wanden/plafonds en een kitchenette en afgewerkte toiletruimte.

De aanvangshuurprijzen is als volgt:
- Papaverweg 127, oppervlakte circa 97 m2, € 23.400 excl. btw per jaar of € 1.950 excl. btw per maand.
- Optioneel te huur: 1 of 2 parkeerplaatsen in garage van het complex € 2.400 excl. btw per jaar.
- De servicekosten bedragen circa € 50,-- excl. btw per maand.

Huurder is direct aangesloten op de nutsvoorzieningen (warmte- en koeling, elektra en water) en dient hier zelf contracten voor af te sluiten met de nutsbedrijven (Klimaatgarant, Waternet en voor elektra naar keuze huurder). Er zijn 4 hoogrenderende zonnepanelen voor Papaverweg 127, die direct terug leveren op de elektrameter (voordeel voor huurder).

Toegestane bestemmingen:
De Gemeente staat de volgende functies toe: bedrijven, kantoren, consumentverzorgende dienstverlening, horeca I, III, IV en V, ontspanning en vermaak, maatschappelijke dienstverlening en creatieve functies.

Voor eventuele horeca ontbreekt een afvoer voor een grote afzuiginstallatie. Tevens is er geen gasaansluiting in het gebouw. Het project Loft4you betreft een zelfbouwgroep die nauw samenwerkt met de Gemeente. (Het gebruik van) een kandidaat huurder zullen we voor dienen te leggen aan de Gemeente ter goedkeuring.

Een flexibele huurtermijn van 1 tot maximaal 5 jaar is bespreekbaar.

Huuringangsdatum:
Per direct.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en btw.

ALGEMEEN
Loft4you - een plek voor creatieve pioniers
Project Loft4you is onderdeel van Kavel 20 in Buiksloterham in Amsterdam Noord. Op deze unieke plek in de hoofdstad heeft de Gemeente Amsterdam ruimte geboden aan creatieve pioniers om een gebouw te ontwikkelen met een zogenaamde bouwgroep. Deze groep pioniers heeft in nauwe samenwerking met een architect hun droomgebouw ontworpen, een stoer en krachtig gebouw met industriële uitstraling.

Loft4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Ridderspoorweg, hoek Papaverweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers is gebouwd.

LOCATIE
I love Noord

Voor de mensen die het nog niet wisten, Noord is hip and happening, al wel even trouwens.

Buiksloterham ligt tussen het culturele Overhoeks, aan de ene zijde, en het creatieve NDSM, aan de andere zijde. Nabij de volkse Bloemenbuurt en de charmante Buiksloterdijk. Dit is Noord op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden.

Het water van het IJ en de vernieuwde Van der Pekstraat met de markt, het vernieuwde Mosplein met allerlei nieuwe winkels en het Centrum van Noord, Winkelcentrum Boven 't IJ, liggen allen op korte afstand.

Er is een breed aanbod aan horeca, van kroegen met kleedjes op tafel tot hippe bars aan onder andere het IJ. De kracht zit 'm in de mix.

De pont brengt je in enkele minuten vanaf de Buiksloterweg naar het Centraal Station (24/7) of van de Distelweg naar Westerdoksdijk.

NIEUWBOUW - duurzaam
Naast een hoogwaardige isolatie worden de bedrijfsruimten voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:
- Vloerverwarming en vloerkoeling;
- Zonnepanelen op het dak, die energie leveren;
- Gebalanceerd ventilatie systeem;
- Het regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor toilet-spoeling.

Maak snel een afspraak met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.950 per maand

Soort object:
Kantoorruimte
Bouwtype:
Bestaande bouw
Energielabel:
Klasse A++++

Adres

Straat: Papaverweg 127

Postcode: 1032KE

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Papaverweg 127 AMSTERDAM

naar Papaverweg 127 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand