Overvoorde 12 AMSTERDAM

Omschrijving

Garagebox van 21 m2 gelegen op een rustige en goed bereikbare locatie in Buitenveldert. De garagebox bevindt zich in een goed onderhouden complex. De erfpacht is afgekocht tot 15 september 2051.

De garage ligt vlakbij winkelcentrum Gelderlandplein en openbaar vervoer, zoals trams en bussen. Bovendien is ring A10 binnen een paar minuten bereikbaar en ligt de Zuidas en station Zuid/WTC op een paar minuten fietsen.

AFMETING
Diepte 5,75 m
Breedte 3,65 m
Afmeting doorgang: 2,38 breed bij 2,19 hoog.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper.

Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 55.000 k.k.

Bouwtype:
Bestaande bouw
Periodiekebijdrage:
€ 28 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Overvoorde 12

Postcode: 1082GA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Overvoorde 12 AMSTERDAM

naar Overvoorde 12 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand