Ramón Mossel Makelaardij o.g. is gespecialiseerd in alle facetten van de woningmakelaardij en het makelaarskantoor in Amsterdam voor ambitieuze mensen en professionele partijen. Met een gedreven team van professionals assisteren we onze particuliere cliënten vol overgave bij de verkoop, verhuur en/of het vinden en verkrijgen van hun droomhuis. Voor professionele partijen zetten we onze excellente lokale marktkennis in om bestaande en nieuwe woningen optimaal te verkopen en/of te verhuren.

Met al onze opdrachtgevers communiceren we op vriendelijke, open en eerlijke wijze. Ook geloven we in de kracht en inzet van social media en van visuele middelen ter promotie van ons aanbod. We zijn flexibel en ondernemend en daarom werken we met enthousiasme ook buiten kantoortijd voor u als dat nodig is, ongeacht hoe klein of groot de opdracht is. Daarnaast houden we van aanpakken en van deals doen. We zijn alleen tevreden met het maximale resultaat.

Ons kantoor is sinds 2003 gevestigd aan de Maasstraat in het hart van de Rivierenbuurt; we zijn dus een bedrijvige makelaar in Amsterdam Zuid. Als NVM/MVA-makelaarskantoor investeren we continu in de ontwikkeling en bijscholing van onze medewerkers. Onze makelaars worden met meer dan enige regelmaat onderworpen aan een verplichte educatie, zodat zij op de hoogte zijn en blijven van actuele ontwikkelingen. Zo zijn en blijven ze altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak. Uiteraard wonen onze medewerkers zelf ook heel graag in Amsterdam, of er vlak buiten, zodat we zelf altijd weten waar wat te beleven is en bovenop de markt zitten, binnen en buiten kantoortijd.

Wij zien uit naar een nadere kennismaking met u! U kunt ons bereiken via 020 – 305 2662 en info@ramonmossel.nl of loop gerust van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur binnen bij ons kantoor aan de Maasstraat 128 in Amsterdam. Indien gewenst komen we ook graag langs op uw werk of bij u thuis voor een kennismaking.

Team Ramón Mossel Makelaardij o.g.