Oudezijds Voorburgwal 187 AMSTERDAM

Omschrijving

Uniek! Een dubbele woning van 123 m2; aan de gracht gelegen en gelegen op eigen grond! De woning is een monument (gedateerd uit 1663 veelal te zien op Amsterdamse ansichtkaarten), heeft prachtige aan zowel de voor- als achterzijde hoge plafonds van 4,7 meter (de ramen zijn typisch hoge grachtenpanden ramen waarbij het raam aan de voorzijde van boven naar beneden volledig open gemaakt kan worden, vooral in de zomer lijkt het alsof de woonkamer veranderd is naar een terras. Het appartement heeft een speelse indeling waarbij diverse ruimtes naar eigen smaak in gebruik genomen kunnen worden en de woning heeft een waanzinnig uitzicht over de gracht. De woning is volgens een minimalistisch modern Italiaans open space loft design ingericht. Een handige oplossing zoals schuifgordijnen kunnen de eetkamer van de rest van het appartement scheiden.

Omgeving:
De Oudezijds Voorburgwal is een mooie en gracht in het historische deel van Amsterdam. Het is centraal gelegen en omgeven door typische Amsterdamse grachtenpanden. Alles is op loopafstand: speciaalzaken, supermarkten, restaurants en gezellige terrassen. Zelfs Hotel De Grand is een paar deuren verder! De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Metrostation Nieuwmarkt, Centraal Station en de Noord-Zuid metrolijn zijn allemaal dichtbij. De ringweg A10 is snel met de auto te bereiken via de IJ-tunnel.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op Bel-etage en een prachtige hal met ornamenten en marmeren vloeren. Eigen entree, hal met aan de voorzijde de eetkamer (welke- zoals aangegeven- kan worden gescheiden d.m.v. schuifgordijnen); bij binnenkomst vallen direct de hoge plafonds en het unieke uitzicht op de grachten op. Woonkamer van voor tot achter. In het middenstuk is een keuken geplaatst met een grote opbergkast. De keuken is voorzien van een 5 pits gasfornuis, oven en koelkast. In de hal is toegang tot de badkamer en het losse toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De gehele woning is voorzien van een prachtige wenge houten vloer parket. Verstopt in de muur bevindt zich een grote kluis (1mx0,8m) deze is bedekt met een houten wenge deur.
Aan de achterzijde is een interne minimalistische design trap naar boven. Boven zijn drie verschillende ruimtes welke als slaapkamer, werkkamer of kleedkamer gebruikt kunnen worden. Aan de voor- en achterzijde is het open waarbij je naar de benedenverdieping kan kijken. Op deze verdieping is een tweede badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Op deze verdieping is veel bergruimte te vinden.

Bijzonderheden:
- 123m2 (NEN2580 gemeten);
- Rijksmonument uit 1663;
- Uniek uitzicht over de Amsterdamse grachten;
- Drie ruimtes naar eigen ideeën in te delen;
- De VvE is klein en gezond de servicekosten bedragen €242,- per maand;
- Het prachtige grachtenpand is gebouwd rond 1663 in Hollands classisme bouwstijl en heeft een fraaie gevelsteen “Huysman”;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing

Eigenschappen

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1663
Woonoppervlakte:
123 m²
Inhoud:
443 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Oudezijds Voorburgwal 187

Postcode: 1012EW

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Oudezijds Voorburgwal 187 AMSTERDAM

naar Oudezijds Voorburgwal 187 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand