Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ouborg 6 Amsterdam

Omschrijving

Spectaculair vormgegeven vrijstaande villa met een buitenzwembad, huislift, inpandige garage en een heerlijk vrij uitzicht op water en groen in Amsterdam Zuid. Deze nog te realiseren exclusieve vrijstaande villa ligt op een uitzonderlijk royaal perceel en biedt kwaliteit en verfijning tot in de kleinste details. De villa van liefst 720m˛ telt drie niveaus en is het resultaat van een uniek, exclusief ontwerp, met riante open ruimtes, hoge plafonds, veel licht en schitterend maatwerk. In deze indrukwekkende droomvilla kan van een uitzonderlijke luxe genoten worden. Deze fenomenale woning bestaat uit heerlijke verblijfsruimtes, waaronder meerdere lounge ruimtes, een leefkeuken, vijf slaapkamers, vier badkamers, gasten/au-pair studio met eigen badkamer en keuken, bioscoop, gym, sauna, werkkamer en een schitterend aangelegde stijlvolle tuin op het zuiden. Met het realiseren van deze residentie zal het interieur baden in een oase van daglicht, omgeven door een tuin, die rust en privacy waarborgt. Dankzij de indeling en beplanting van de tuin zal er nauwelijks inkijk zijn van de straatkant of van de waterkant. Voor de afwerking van de villa is gekozen voor natuurlijke tinten en materialen, die warmte en rust uitstralen. Binnen en buiten gaan onopvallend in elkaar over. De tuin is smaakvol ingericht en sluit naadloos aan op de natuurlijke omgeving.

Bij het ontwerp van het gebouw, de keuze van de materialen, installaties en de werkzaamheden tijdens de bouw, is en wordt rekening gehouden met duurzaamheid en milieu. Bij de ontwikkeling van het project is veel aandacht besteed aan energiereductie, door onder andere de toepassing van zonnepanelen en een warmtepompsysteem.

In en rond de woning wordt een beveiligingsinstallatie toegepast, gebaseerd op schilbeveiliging en ruimtedetectie. Gebruikscomfort wordt geboden door de toepassing van een uitgebreid domotica systeem bedienbaar vanaf IPad en IPhone.

De woning is ontworpen door het architectenbureau Bureau LUX architectuur & advies en het interieurontwerp is van de Belgische architect Dieter van der Velpen.

Ouborg ligt in een rustige groenrijke villawijk aan het einde van de Europaboulevard. Het Amstelpark, De Amstel, Amsterdamse Bos, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, Het Gelderlandplein, World Trade Center Amsterdam, De Zuidas, basis- en middelbare scholen, Internationale School, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op in de directe omgeving.

Kort en bondig:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Exclusieve vrijstaande villa met een high end afwerkingsniveau en veel privacy;
-Perceeloppervlak 700m˛;
-Circa 720m˛ woonoppervlak;
-Inclusief huislift;
-Meerdere slaapkamers, badkamers, gym, sauna, bioscoop, gasten/au pair studio, buitenzwembad;
-Hoge plafonds en een overweldigende lichtinval;
-Duurzaam, zonnepanelen, warmtepompsysteem, airco, beveiligingssysteem;
-Fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen en een buitenzwembad;
-De omgevingsvergunning is onherroepelijk. Er kan direct begonnen worden met de bouw;
-De erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht;
-Vrij gelegen aan het water in een autoluwe groenrijke omgeving;
-Gelegen in Amsterdam Zuid dichtbij vele voorzieningen, waaronder parken, Gelderlandplein en De Zuidas;
-Parkeren kan met meerdere auto’s in de dubbel inpandige garage en op eigen terrein.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin wij u uitgebreid kunnen informeren over deze unieke duurzame villa.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 6.500.000 k.k.

Soort object:
Vrijstaande villa met garage
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
720 m²
Perceeloppervlakte:
700 m²
Inhoud:
2.020 m³
Totaal aantal kamers:
12
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
op eigen terrein
Energielabel:
Klasse A++++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Ouborg 6

Postcode: 1083AE

Plaats: Amsterdam

Kaart Ouborg 6 Amsterdam

naar Ouborg 6 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand