Oostzaanstraat 189 AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk wonen in de Spaarndammerbuurt?

Namens onze opdrachtgever mogen wij deze goed ingedeelde, 4 kamerwoning met 3 slaapkamers van circa 112 m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

Het complex waar deze woning onderdeel van uit maakt is voorzien van een lift.

Indeling;
Derde verdieping:
Entree, ruime hal, inbouwkast, toilet met fonteintje, woonkamer met half open keuken aan de voorzijde . De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel-vriescombinatie, vaatwasmachine, gaskookplaat met afzuigkap.

Vierde verdieping:
Ruime overloop met inpandige berging met stookruimte, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.

Omgeving;
De woning ligt in de Spaarndammerbuurt en vlakbij het populaire Westerpark en vlakbij de Jordaan. Aan de Spaarndammerstraat vindt u tal van winkels voor de dagelijkse boodschappen en een goed aanbod van hippe en trendy cafeetjes en restaurants. Aan de andere kant van het park komt u direct uit in het gezellige stadsdeel Westerpark welke weer grenst aan de Jordaan (Centrum) en de iets verder gelegen Baarsjes. Er zijn diverse uitvalswegen nabij en openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

-NIET GESCHIKT VOOR STUDENTEN, WEL VOOR EEN STEL EN/OF MAX. 2 WONINGDELERS;
-Huurprijs : € 1.900,-- /maand
-Servicekosten : € 33,27 per maand
-Servicekosten : voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
-Verhuurder rekent eenmalige contractkosten a € 75,--.
-Waarborgsom : 1 maand
-Inkomenseis: het (gezamenlijk) NETTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen.
-De huur wordt geïndexeerd en is exclusief gas, water en licht
-Beschikbaar : per direct

Minimale huurperiode; De woning is in principe per direct beschikbaar.
Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden.
Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.900 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
112 m²
Inhoud:
346 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 33 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Oostzaanstraat 189

Postcode: 1013WH

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Oostzaanstraat 189 AMSTERDAM

naar Oostzaanstraat 189 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand