Oostenburgerpark 178 AMSTERDAM

Omschrijving

Op een top locatie gelegen benedenwoning met ruime en zonnige tuin. De erfpacht is afgekocht tot en met 2041, er zijn uitbouw mogelijkheden en de woning is volledig voorzien van dubbel glas.

Omgeving
Wonen aan de Oostenburgerpark in Amsterdam, betekent wonen in een uniek en rustig deel van stadsdeel Centrum op het Oostenburgereiland. Je vindt hier alle denkbare voorzieningen in de nabije omgeving. Je kunt voor je dagelijkse boodschappen terecht in diverse winkels om de hoek, alsmede in Winkelcentrum Brazilië, de Dappermarkt en de Czaar Peterstraat. Verder bevinden zich leuke cafés en restaurants op loopafstand en ook Het Scheepvaartmuseum, Artis, de Stopera en Theater Carré zijn op enkele minuten gelegen. Ten slotte zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer en binnen een paar minuten zit je op de A10 en de IJ- en Piet Hein-tunnel liggen om de hoek.


Indeling
Vanaf de straat is de woning middels een eigen entree te bereiken. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. Aan de linkerhand bevindt zich de badkamer. De badkamer heeft strakke witte tegels en is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. De ruime kast is aan de rechterzijde te vinden. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer en tevens keuken. De keuken is strak en beschikt over een koelkast, 4 pits gasfornuis en oven. Middels de openslaande deuren is er toegang tot de tuin. De tuin is ca. 45m2 en gelegen op het westen. Hier kunt u heerlijk van de zon en rust genieten.

Bijzonderheden:
-For English translation see our own website;
-Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 37m2;
- De woning maakt onderdeel uit van een professioneel beheerde en actieve VVE. Het beheer wordt door de Alliante VvE diensten gedaan, de maandelijkse servicekosten bedragen € 32,-. VVE documenten zijn op aanvraag ter inzage;
-De erfpacht is afgekocht tot en met 2041.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 285.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1990
Woonoppervlakte:
37 m²
Inhoud:
131 m³
Totaal aantal kamers:
1
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Oostenburgerpark 178

Postcode: 1018HT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Oostenburgerpark 178 AMSTERDAM

naar Oostenburgerpark 178 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand