Oostenburgermiddenstraat 483 AMSTERDAM, Centrum

Omschrijving

De Prins op Oostenburg
Oostenburg was ooit het hart van de Amsterdamse handel en industrie: de schepen van de VOC losten kostbare waren uit verre landen op de kades, Stork bouwde er machines en locomotieven. Nu wordt Oostenburg een eigentijdse woonwijk met een historisch karakter.

Fantastisch uitzicht over Amsterdam
De Prins wordt een icoon van Oostenburg: dankzij zijn veertien verdiepingen steekt het gebouw met kop en schouders boven de omgeving uit. De karakteristieke rode kleur maakt De Prins herkenbaar van grote afstand.

7 Woningtypes
De Prins bestaat uit 125 stadsappartementen in verschillende afmetingen. Waarvan 31 beschikbaar zijn als koopwoning de overige appartementen zijn bestemd als vrije sector huurwoningen.
De 31 koopappartementen bestaan uit 7 woningtypes. Variërend van compacte stadsappartementen van 45 m˛ tot royale 3-kamer appartementen van 87 m˛. Ieder met zijn eigen buitenruimte.

Keuze uit 3 afwerkpakketten
Het afwerkingsniveau is hoog, en je kunt jouw nieuwbouwwoning in De Prins laten vormgeven zoals jij dat wenst: je kunt kiezen uit 3 afwerkpakketten Base Line, Luxury Line en Superior Line. Lees hier meer informatie over deze 3 pakketten.

Hypotheekvoordelen
Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen én slimme installaties heeft De Prins een EPC van slechts 0,189. Dat is een stuk lager dan de minimale Bouwbesluit eis van 0,4. Door deze hoge mate van duurzaamheid voldoet de woning aan de voorwaarden om in aanmerking te komen van de duurzaamheidshypotheek. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Eigen grond, geen erfpacht
Wist je dat je in De Prins erfpachtvrij woont? Dat is uniek in Amsterdam en heeft grote voordelen.

Oostenburgermiddenstraat 483 - Woningtype J
Dit hoek appartement met 2-zijdige oriëntatie heeft een woonoppervlak van maar liefst 84m˛. Genieten van het uitzicht doe je door de verdiepingshoge ramen binnen of buiten vanaf het balkon dat loopt over de volledige breedte van de woning. Binnen vind je een ruime woonkamer met open keuken, een royale badkamer, een extra toilet buiten de badkamer en twee slaapkamers. Waarbij de master bedroom beschikt over haar eigen walk-in closet. Voor de afwerking heb je de keuze uit 3 pakketten: Base Line, Luxury Line en Superior Line. Verder is de woning bijzonder duurzaam door de hoogwaardige materialen én slimme installaties. Hierdoor kun je aanspraak maken op een duurzaamheidshypotheek.
The floor is yours!

Eigenschappen

Koopsom € 769.500 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2021
Woonoppervlakte:
84 m²
Inhoud:
227 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 210 p/m
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Oostenburgermiddenstraat 483

Postcode: 1018LH

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Oostenburgermiddenstraat 483 AMSTERDAM, Centrum

naar Oostenburgermiddenstraat 483 AMSTERDAM, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand