Oldambtstraat 7 AMSTERDAM

Omschrijving

Uniek familiehuis van maar liefst 182m2 inclusief 20m2 garage op een totaal perceel van 115m2. De tuin is pal op het zuiden gelegen en de woning geniet een vrij uitzicht aan de voor- én achterzijde. Kinderen kunnen dus heerlijk vrij spelen op het grasveld voor de deur of in het “speelbos” gelegen achter de achtertuin. Creëer uw eigen sfeer en stijl en geniet van een heerlijke gezinswoning met een grote mate van rust en privacy midden in een groenrijke omgeving. En dat allemaal in de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid!

Omgeving
De Rivierenbuurt ontwikkelt zich in rap tempo tot een moderne en dynamische wijk met vele nieuwe voorzieningen. Geografisch is het een van de best gelegen locaties van Amsterdam. De Maasstraat en Scheldestraat zijn op loopafstand, waar vele winkels, horeca en speciaalzaken volop aanwezig zijn. Verder zijn ook alle gezinsvoorzieningen ruimschoots aanwezig, waaronder diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark, sportverenigingen en medische voorzieningen. De rest van de stad is eenvoudig bereikbaar via de vlakbij gelegen Noord-Zuidlijn, station RAI en de vele uitvalswegen. De Zuidas, de Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand.

Indeling
Begane grond; ruim tochtportaal met toegang tot de garage en de hal van de woning. De garage meet in totaal 20m2 en is op eenvoudige wijze bij de woning te betrekken. Dit is reeds door meerdere buurtbewoners gedaan waarbij tevens de garagedeur is vervangen voor een raamkozijn. Vanuit de hal is het separate toilet met fonteintje te bereiken, evenals de trapkast en een handige opbergruimte. Twee slaapkamers/werkkamers zijn aan de achterzijde gelegen waarbij één van de kamers toegang biedt tot de achtertuin. De tuin is pal op het zuiden gelegen en meet circa 53m2. De tuin voelt echter vele malen groter door de vrije en open ligging aan de achterzijde met genoeg speelmogelijkheden voor kinderen.
1e verdieping: hal met separaat toilet en fonteintje. Riante woonkamer met een fijne plafondhoogte van 2.70. Balkon over de hele breedte aan de achterzijde én een balkon te bereiken vanuit de keuken aan de voorzijde.

2e verdieping: overloop met een dakraam en toegang tot alle vertrekken; separaat toilet met fonteintje, drie riante slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, wastafel, cv-ketel (Vaillant, bouwjaar) en een dakraam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968;
- Vrije ligging voor- en achterzijde;
- 115m2 totaal perceel;
- English translation at our own website;
- Er zijn momenteel twee parkeervergunning te verkrijgen zonder wachttijd;
- Woonoppervlak 182m2 inclusief 20m2 garage, NEN 2580 meetrapport aanwezig;
- Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955 zijn van toepassing met een vaste canon van € 413,84 tot en met 31 augustus 2041. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is op 26 december 2019 onder de gunstige voorwaarden aangevraagd;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 1.175.000 k.k.

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1968
Woonoppervlakte:
182 m²
Perceeloppervlakte:
115 m²
Inhoud:
606 m³
Totaal aantal kamers:
7
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Oldambtstraat 7

Postcode: 1079PT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Oldambtstraat 7 AMSTERDAM

naar Oldambtstraat 7 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand