Nieuwe Uilenburgerstraat Amsterdam

Omschrijving

Te koop; Parkeerplek Uilenburgerwerf / Nieuwe Uilenburgerstraat *** For sale; Parkingplace in parkinggarage Uilenburgerwerf / Nieuwe Uilenburgerstraat **

Te koop aangeboden een inpandige parkeerplek in het centrum van Amsterdam.
Het betreft parkeerplek nr.10 in de ondergrondse parkeergarage van het complex ‘Uilenburgerwerf’.

De entree van de parkeergarage is te bereiken via de Nieuwe Uilenburgerstraat (tgov. huisnummer 96). De garage, met 23 parkeerplekken, is goed verlicht en onderhouden en beschikt over een elektrisch bedienbare deur, met afstands-bediening. De parkeerplek is perfect voor dagelijks gebruik of langdurige stalling
van een personenauto.

De parkeergarage is centraal gelegen in het centrum van Amsterdam tussen de Jodenbreestraat, Valkenburgerstraat, Oudeschans en Prins Hendrikkade.
De parkeergarage ligt ook vlakbij de Stopera, het Waterlooplein, de IJ-tunnel, het Rembrandtplein, Theater Carré en Artis. Via afrit S112 vanaf de Ring A10 bent u via de Gooiseweg en de Wibautstraat in 10 minuten bij de ingang van de parkeergarage.

Kenmerken:
• De parkeerplek wordt te koop aangeboden vanaf € 75.000,-- k.k.
• De parkeerplek heeft een grootte van 5.05 meter x 2.20 meter.
• De levering is in overleg, bij voorkeur najaar 2021.

Vereniging van Eigenaren (VvE):
• De VvE is actief en financieel gezond, wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer.
• De servicekosten voor de parkeerplek bedragen circa € 22,59 per maand.

Kadastraal / omschrijving registergoed:
• Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats in het souterrain (parkeerkelder), plaatselijk bekend bij Uilenburgerwerf 56, kadastraal bekend Gemeente Amsterdam, sectie P complexaanduiding 3370-A appartementsindex 42, uitmakende het onverdeeld twaalf/drieduizend éénhonderdvijfenveertigste (12/3.145ste) gedeelte in de gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de Gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan de Nieuwe Uilenburgerstraat met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstal, - ten tijde van de splitsing in appartementsrecht, kadastraal bekend Gemeente Amsterdam, sectie P nummer 3363, groot negen are en vijfenvijftig centiare.

Erfpacht:
• De parkeerplek is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam.
• Het betreft voortdurende erfpacht die is ingegaan op 15 april 1997.
• De canon is afgekocht tot en met 15 april 2047.
• De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
overigog
Type woning
overigog
Soort bouw
bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam P 3370
Eigendomssituatie
erfpacht

Adres

Straat: Nieuwe Uilenburgerstraat 0ong

Postcode: 1011LX

Plaats: Amsterdam

Kaart Nieuwe Uilenburgerstraat Amsterdam

naar Nieuwe Uilenburgerstraat Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand