Nieuwe Kerkstraat 5E AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk wonen in het centrum? Vlakbij de Magere Brug mogen wij namens onze opdrachtgever dit heerlijke appartement van circa 68 m2 met een ruim zonnig terras van circa 16 m2 aanbieden.
Het appartement is gelegen op de 3e verdieping.

Indeling;
Entree, ruime woonkamer met ‘tea for two’ balkon aan de voorzijde met schuin zicht naar de Amstel en ruim terras aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, 4 pits inductie kookplaat, oven en een granieten aanrechtblad.
Separaat toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het ruime terras. Het terras is gelegen op het Noordwesten

Huurprijs : € 1.500,--/maand
Servicekosten : € 18,-- voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak
algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
Verhuurder rekent eenmalige contractkosten a € 75,--
Waarborgsom : 2 maanden
Inkomenseis: het (gezamenlijk) NETTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen.
De huur wordt geïndexeerd en is exclusief gas, water en licht
Beschikbaar : per direct

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.500 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1902
Woonoppervlakte:
63 m²
Inhoud:
198 m³
Totaal aantal kamers:
2
Periodiekebijdrage:
€ 18 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Nieuwe Kerkstraat 5E

Postcode: 1018DW

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Nieuwe Kerkstraat 5E AMSTERDAM

naar Nieuwe Kerkstraat 5E AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand