Nieuwe Kerkstraat 49 Amsterdam Centrum

Omschrijving

DEZE HUURWONING IS ALLEEN GESCHIKT VOOR BEWONERS MET LEEFTIJD 65+.

Wonen in het centrum in een modern appartementencomplex met lift, moderne voorzieningen en installaties, inpandig balkon, een uitstekende indeling, eigen berging in de onderbouw. Gelegen om de hoek van de Amstel en de supermarkt schuin onder het appartementencomplex.

Nieuwe Kerkstraat 49
Royaal ingedeelde woning op de 1ste etage van circa 80 m² met twee slaapkamers, een ruime betegelde badkamer met een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, separaat gastentoilet met fontein, installatieruimte, woonkamer, half open keuken met eetkamer en een berging in de onderbouw. Het balkon ligt aan de voorzijde.

Gemeenschappelijke ruimte begane grond en privé berging in de onderbouw.

Huurprijs : € 1.400,--/mnd
Servicekosten : € 28,37 /mnd
Servicekosten : voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
Beschikbaar : per direct
Soort woning : appartement/flat
Oppervlakte : 80 m2
Bergruimte : privé, in kelder
Bouwjaar : 2000
Slaapkamers : 2
Badkamer : douche en wastafel
Toilet : ja + fontein
Woonlaag : 1
Lift : Ja


Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing

Eigenschappen

Huurprijs excl. € 1.400 per maand

Soort object:
Senioren appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2000
Woonoppervlakte:
81 m²
Inhoud:
234 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Nieuwe Kerkstraat 49

Postcode: 1018DX

Plaats: Amsterdam

Kaart Nieuwe Kerkstraat 49 Amsterdam Centrum

naar Nieuwe Kerkstraat 49 Amsterdam Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand