Nicolaas Witsenkade 12huis AMSTERDAM

Omschrijving

Nicolaas Witsenkade 12-huis is een luxe dubbel benedenhuis van circa 171m˛ met enkele signature elementen van Studio Piet Boon en Anne Claus Interiors. Dit royale woonhuis bestaat uit een imposante woonverdieping, schitterende woonkeuken, twee loungeruimtes en een fijne achtertuin. Het souterrain biedt drie slaapkamers en twee badkamers. Dit zeer aantrekkelijke familiehuis is onlangs compleet gerenoveerd. Momenteel worden de laatste afbouwwerkzaamheden verricht. Zowel de woonverdieping als het souterrain beschikken over indrukwekkend hoge plafonds. De grote ramen zorgen ervoor, dat het daglicht heerlijk binnen zal vallen. De woning biedt een comfortabele en intieme woon- en eetkamer, gastentoilet, een grote tuin, een open en centraal gelegen keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en een marmeren werkblad, master bedroom met een inloopkast en een en suite badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel, een tweede en derde slaapkamer inclusief maatwerk inbouwkasten, tweede prachtige badkamer ook met inloopdouche, bad en dubbele wastafel, tweede toilet, inpandige bergingen een technische ruimte en een wasruimte. Het appartement beschikt over een videofoon intercom, inbouwspots, prachtige eiken visgraat vloeren, hoge plinten, Piet Boon stijl eiken fineer binnen deuren, verschillende maatwerk toepassingen, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en centrale verwarming installatie. De muren en plafonds zijn mooi gepleisterd en geschilderd.

Wonen in Twelve Nicolaes Witsen is wonen aan de Singelgracht in een charmante omgeving op de grens van het centrum en Amsterdam Zuid. Twelve Nicolaes Witsen is compleet gerenoveerd en voorzien van een nieuwe fundering. Alle werkzaamheden zijn nagenoeg afgerond. De oplevering kan dan ook op korte termijn plaatsvinden. Deze bijzonder populaire locatie ligt tussen het Weteringsplantsoen en het Frederiksplein met alle denkbare voorzieningen op slechts enkele voetstappen van de eigen voordeur. Twelve Nicolaes Witsen is het thuis van vijf schitterende appartementen, waarbij met respect voor authentieke kenmerken bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de indeling, afwerking en materialen. De appartementen hebben hun eigen indeling, maar zijn allemaal hoogwaardig afgewerkt en voorzien van excellente verlichting op basis van een lichtplan, meubelmaatwerk, top kwaliteit apparatuur, warme accenten en een luxe afwerkingsniveau. Wonen in Twelve Nicolaes Witsen is wonen aan de mooie Nicolaas Witsenkade in een overvloed van comfort en luxe in een heerlijke ambiance.

Alle woningen in Twelve Nicolaes Witsen beschikken over comfortabele en intieme woon- en eetkamers, open keukens met hoogwaardige inbouwapparatuur en marmeren werkbladen, prachtig afgewerkte badkamers met een inloopdouche, bad of zelfs beide, uitstekende slaapkamers en een balkon, terras of tuin. De appartementen hebben een videofoon intercom deurcamera, inbouwspots, prachtige eiken visgraatvloeren, hoge plinten, Piet Boon stijl eiken fineer binnendeuren, verschillende maatwerk toepassingen, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en centrale verwarmingsinstallatie. De wanden en plafonds worden strak gestukadoord en geschilderd. Ook de algemene ruimten worden op hoogwaardig niveau afgewerkt. Vanuit elke woning is straks een heerlijk uitzicht op de gracht.

Twelve Nicolaes Witsen is erg gunstig gelegen in het hart van Amsterdam in een rustige woonwijk. Geniet van de geweldige restaurants, boetieks, culturele instellingen, winkels, gezellige bars, geweldige restaurants, de wereldberoemde grachten, het Museumplein, het Spiegelkwartier, de Albert Cuypmarkt, de levendige Utrechtsestraat en het Amsterdamse nachtleven. Het is allemaal op slechts een steenworp afstand. Openbaar vervoer ligt om de hoek en brengt u in een mum van tijd naar het Centraal Station, grote zakelijke districten zoals de Zuidas en Schiphol.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Eigen grond;
-Hoge plafonds zowel bel-etage als souterrain;
-Het interieur en exterieur word compleet gerenoveerd inclusief nieuwe fundering;
-De maandelijkse bijdrage aan de VvE zal tijdens de eerste vergadering van de VvE door de eigenaren samen worden vastgesteld;
-Projectnotaris Hartman LMH N.V.;
-Oplevering op korte termijn mogelijk.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de Artist Impressions. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 1.750.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1890
Woonoppervlakte:
171 m²
Inhoud:
500 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Nicolaas Witsenkade 12huis

Postcode: 1017ZR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Nicolaas Witsenkade 12huis AMSTERDAM

naar Nicolaas Witsenkade 12huis AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand