Niasstraat 6 - II Amsterdam Oost/Watergraafsmeer

Omschrijving

Woning van 42,5 m2 in de Indische buurt met balkon van 6m2 op het zuiden! Gelegen op de tweede etage in een karakteristiek pand uit circa 1925.

Het pand is in 2009 gerenoveerd, intern en extern. Destijds zijn de woningen voorzien van luxe badkamers, een moderne keuken met inbouwapparatuur (kookplaat, oven, koel-/vrieskast, vaatwasser en wasemkap), nieuwe elektrische installatie en cv-installaties, gestuukte en gesausde wanden en plafonds. De houten kozijnen zijn destijds vernieuwd, voorzien van dubbel glas en op de vloeren ligt een laminaatvloer.

Kortom, dit is een kant en klaar appartement, dat je zo kunt betrekken!

OMGEVING
Amsterdam Oost is helemaal "hot & happening" en heeft veel te bieden, denk aan alle horeca en vele nieuwe winkels en boetiekjes. De woning is gelegen om de hoek van de Molukkenstraat, het Timorplein en de Javastraat. Het Oosterpark en de Dappermarkt zijn op loopafstand gelegen.

In een kleine straal van de woning vind je De Biertuin, Bukowski/Henry's bar, Café Kuijper et cetera. Een culinair paradijs vind je om de hoek op de Dappermarkt en in de Javastraat met diverse groenteboeren, viswinkels en slagers. Ook in de omgeving: Koffieboetiek Hartje Oost, Bar Basquiat, Superette Café en Wilde Zwijnen. De boodschappen doe je in de vele buurtwinkels in de of in het winkelgebied Oostpoort aan de Linnaeusstraat (met o.a. H&M, Hema, Douglas, etc.).

GLOBALE INDELING
Entree, woonkamer met open keuken aan de voorzijde, hal met separaat toilet met fonteintje en badkamer voorzien van grote raampartij, grote slaapkamer (circa 3,4 x 3,8 m), balkon op het zuiden, weids uitkijkend over de binnentuinen.

BIJZONDERHEDEN
- For English translation see our own website;
- bouwjaar circa 1925
- gehele pand is in 2009 gerenoveerd
- woonoppervlakte 42,5 m² (conform NEN2580)
- gemeentelijke erfpacht € 222,-- per jaar, fiscaal aftrekbaar
- jaarlijks geïndexeerd tot 15-01-2050
- volgens offerte van de Gemeente: voor nog geen € 8.800,-- kan de erfpacht eeuwigdurend afgekocht worden, wanneer de aanvraag hiervoor voor eind 2019 is gedaan
- servicekosten € 50,- per maand
- oplevering in overleg
- actieve VVE met onderhoudsplan

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 250.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1925
Woonoppervlakte:
43 m²
Inhoud:
132 m³
Totaal aantal kamers:
2
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Niasstraat 6-II

Postcode: 1095VA

Plaats: Amsterdam

Kaart Niasstraat 6 - II Amsterdam Oost/Watergraafsmeer

naar Niasstraat 6 - II Amsterdam Oost/Watergraafsmeer
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand