Narva-eiland 12 AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW! Modern nieuwbouw penthouse van ca. 94m2 (opgeleverd in 2018) op de derde en vierde verdieping. De woning beschikt over een groot dakterras van ca. 18m2, een privé berging en een inpandige parkeerplaats met privé stopcontact op het (verder) autovrije Narva-eiland in de populaire Houthavens, omringd door water en park en voorzien van alle luxe en comfort.

Gelegen op de Zuidwest hoek met weergaloos en vrij uitzicht over de zeer brede gracht en het Houthavenpark. De gracht heeft een verbinding met het IJ. Goed ingedeeld appartement met een ruim dakterras op de zon. Het penthouse heeft als enige haar ingang op de derde verdieping, u hoeft uw hal niet te delen.
Het appartement heeft een zeer ruime lichte woonkamer, twee slaapkamers met de mogelijkheid voor een derde slaapkamer. Open L-vormige keuken. Luxe badkamer met bad en aparte douche voorzien van luxe regendouche en een extra aparte douchekop. Grote wastafel met dubbele kranen en een design handdoek radiator.
De extra grote parkeerplaats in het souterrain (groot genoeg voor auto plus motor of scooter) is voorzien van een -met sleutel afgesloten- privé stopcontact (220 volt) die verbonden is met de eigen meterkast. De parkeerplaats is direct gelegen naast de centrale hal met lift en trappenhuis en de eigen berging.

Indeling penthouse
Ingang woning (via lift of trap) op de derde verdieping. Via de voordeur komt u in de hal van de woning met toegang tot het toilet, garderobekast en trap naar de vierde verdieping met dakterras. Via de glazen Svedex deur krijgt u toegang tot de woonkamer met open L-vormige keuken. De woonkamer is voorzien van 9 hoge ramen en een erker met fenomenaal uitzicht op de gracht, het IJ en het Houthavenpark. Ook heeft U uitzicht op spectaculaire gebouwen zoals de Pontsteiger en de ADAM-Tower (in de avond mooi verlicht). Op deze verdieping bevinden zich ook de twee slaapkamers, de luxe badkamer plus een berging met ruimte voor wasmachine en droger.
De ruimte op de bovenste verdieping heeft een tweede keuken en kan gebruikt worden als entertainmentruimte voor het ruime dakterras of als extra slaapkamer, kantoor of fitnessruimte. Uitzicht vanaf dit dakterras is meer dan spectaculair. U kunt de cruiseschepen op het IJ voorbij zien varen. Uw gasten zullen zich verbazen.

Ligging
De Houthavens liggen naast het IJ, de Spaarndammerbuurt en het Westerpark en op fietsafstand van Centraal Station en het centrum. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 22 en 48 stoppen voor de deur. Directe toegang tot de ring A-10 West.
Supermarkten (AH en Jumbo) en de populaire Spaarndammerstraat met haar vele leuke winkels en uitgaansgelegenheden (Bar Mick, De Walvisch, Pinsa’s etc.) op loopafstand. In de Houthaven bevinden zich Boat &Co (met zwemsteiger), Vessel, Bar Hout, Karaat en Anne & Max.

Bijzonderheden
-Vraagprijs parkeerplaats: €60.000,- k.k.
-Het appartement is voorzien van vloerverwarming en –koeling;
-De woning is bijna klimaatneutraal (EPC = 0,15, energielabel A++++);
-De woning heeft hoogrendements isolatieglas en 3 eigen zonnepanelen met een vermogen van 1000 Wp, rechtstreeks verbonden met de eigen meterkast waardoor u bijna geen elektriciteitskosten heeft;
-Het hele appartement is voorzien van een Domotica systeem waardoor het mogelijk is om uw lampen en apparatuur, overal ter wereld, draadloos via uw smartphone te bedienen. De woning bezit een videofooninstallatie;
-De huidige erfpachtcanon bedraagt €1.201,70 per jaar voor de woning en berging en €14,30 voor de parkeerplaats en wordt ieder jaar geïndexeerd. Het tijdvak eindigt op 15-03-2066. Er is een aanbieding aangevraagd bij de gemeente voor de afkoop eeuwigdurende erfpacht. Dit kan nog onder de gunstige voorwaarden;
-Het appartement maakt deel uit van de VvE Narva-eiland. De servicekosten bedragen €120,04 voor de woning en berging en €28,65 voor de parkeerplaats per maand;
-SWK-bouwgarantie van toepassing tot 10 jaar na eerste oplevering;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Koopsom € 725.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
94 m²
Inhoud:
312 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Narva-eiland 12

Postcode: 1014ZJ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Narva-eiland 12 AMSTERDAM

naar Narva-eiland 12 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand