Muiderlaan Amsterdam

Omschrijving

Type E - Local

De woning Local is een appartement in L-vorm op de 3e etage. De dubbele breedte aan één zijde met uitzicht over het water, maakt dat in dit appartement van 78m2 twee goede slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken gemaakt kunnen worden. De indeling is nog nader vast te stellen. We horen graag wat je wensen zijn.

De woonoppervlakte bedraagt 78 m2, balkon 2x ca. 10 + 5 m2.

De koopsom bedraagt € 390.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa 1.872,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa € 62.400,--.

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost € 1.825,--.

De woningen worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een privé berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex.

De start bouw staat gepland voor circa maart 2021, de oplevering is gepland rond juni 2022.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Casco
Type E is L-vormig en heeft 1 beuk van 5,40m aan de galerij (binnenmaat 5,15m) en 2 beuken van 5,40 breed aan de straatzijde. De woningen is 10,20m resp. 4,98m diep.
Breedte en diepte liggen vast, dit heeft te maken met de draagconstructie en de leidingschachten. Eventueel is het wel mogelijk om de niet-dragende woningscheidende wand te verplaatsen, onder voorwaarden. Eventueel is een extra grote opening mogelijk tussen de twee beuken – waardoor meer indelingsvrijheid ontstaat.

Opties
- Meterkast: naast de voordeur, geen optie.
- Techniek en toilet: ligt vast
- Badkamer: 2 mogelijke posities (zie tekening)
- Keuken: 2 mogelijke posities (zie tekening)
- Gevel: vrije plaatsing gevelopeningen, onder voorbehoud van maximum aantal m2 gevelopeningen westgevel (18,8m2) en oostgevel (4,7m2).
- er zijn 2 balkons, 1x 1m diep, 1x 2m diep.

Indeling
De indeling wordt met de bewoner op maat gemaakt. Voor nu is een indicatieve indeling getekend. Het uitwerken van de indeling gebeurt in een later stadium.

Technische voorzieningen zijn compact georganiseerd in de hal, waardoor de rest van de woning flexibel indeelbaar is. De woning heeft een ‘doorzon-beuk’ met 2 grote slaapkamers, badkamer en keuken. De open keuken staat in het hart van de woning en is verbonden met een zijbeuk waarin de woonkamer is gelegen aan de zuidwestzijde. Aan de woonkamer een ruim balkon van 10m2.

Gebruik
De indeling maakt optimaal gebruik van zowel de breedte als de diepte, met de keuken in het hart. Er is er een grote mate van programmatische flexibiliteit: het gebruik is flexibel, zonder dat je hoeft te verbouwen.

De woning kan worden gebruikt op verschillende manieren.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van € 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you. De komende week/weken zullen online bijeenkomsten georganiseerd worden voor nieuwe leden. We nodigen je hier graag voor uit.

Eigenschappen

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
dubbel benedenhuis
Type woning
dubbel benedenhuis
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
In aanbouw
ja

Details

Ligging
aan vaarwater, aan water
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
220 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Warmwater installatie
aardwarmte

Energielabel

Energielabel
A+++
Einddatum energielabel
2030-01-01

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
inpandig, parkeerkelder
Capaciteit
1
Aantal
14

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
box
Isolatievormen
volledig geisoleerd

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Adres

Straat: Muiderlaan 0ong

Postcode: 1087VA

Plaats: Amsterdam

Kaart Muiderlaan Amsterdam

naar Muiderlaan Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand