Muiderlaan AMSTERDAM

Omschrijving

Type H - Horizon

Horizon is een dubbellaags penthouse gelegen op de 4e en 5e etage op de hoek. Hierdoor is het uitzicht geweldig en de lichtinval op het oosten, zuiden en westen enorm. Het penthouse heeft twee grote terrassen van elk 14 m2 op het westen en een balkon van 6 m2 op het oosten.

Woning Horizon ligt aan het einde van de galerij, de mogelijkheid bestaat om deze te personaliseren.

Woning Horizon is gelegen op de hoek en profiteert daarmee van zonsopgang tot -ondergang van ononderbroken zonlicht.

In de woning worden vier slaapkamers gemaakt worden. Een combinatie wonen en werken, een speelkamer of kantoor aan huis zijn hierdoor ook mogelijk.

De woonoppervlakte bedraagt 138 m2, buitenruimte totaal 34 m2.

In tegenstelling tot veel andere bouwgroepen op Centrumeiland worden de woningen in Together4you afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een privé berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex.

De koopsom bedraagt € 660.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa € 3.312,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa € 110.400,--.

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost € 1.825,--.

De start bouw staat gepland voor circa december 2021, de oplevering is gepland rond december 2022.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Complete afwerking inclusief keuken, vloer- en wandafwerking is mogelijk voor € 42.000,-- extra.

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van € 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you. De komende week/weken zullen online bijeenkomsten georganiseerd worden voor nieuwe leden. We nodigen je hier graag voor uit.

Eigenschappen

Koopsom € 660.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2021
Woonoppervlakte:
138 m²
Inhoud:
410 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Muiderlaan 0ong

Postcode: 1087VA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Muiderlaan AMSTERDAM

naar Muiderlaan AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand