Muiderlaan AMSTERDAM

Omschrijving

Type G4 - Gone

Gone is een dubbellaags penthouse gelegen op de 4e en 5e etage.

Woning Gone is 125m2 groot en is op zijn breedst circa 11 meter breed. In de indeling is een ruime living getekend in meerdere segmenten, waardoor wonen, koken, werken en eten ieder hun eigen plek hebben. Het is ook mogelijk om de woning een extra ingang te geven en bijvoorbeeld een gescheiden werkgedeelte af te zonderen.

In de woning Gone kunnen drie tot vier slaapkamers gemaakt worden. Een combinatie wonen en werken, een speelkamer of kantoor aan huis zijn tevens mogelijk.

De woonoppervlakte bedraagt 126 m2, balkon 3x totaal 20 m2, optioneel 3e balkon.

In tegenstelling tot veel andere bouwgroepen op Centrumeiland worden de woningen in Together4you afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een privé berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex. De basis is hiermee al bovengemiddeld luxe.

De koopsom bedraagt € 575.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa € 3.000,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa € 100.000,--.

Voor € 37.000,-- is een pluspakket bij te kopen. Hiervoor word je woning afgewerkt inclusief luxe keuken, vloer en gestuukte wanden. Voor de keuken is gekozen voor apparatuur van Bosch (vaatwasser, koelvriescombinatie, grote multifunctionele oven, multifunctionele oven/magnetron, brede kookplaat, afzuigkap en Quooker).

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost € 1.825,--.

De start bouw staat gepland voor circa september 2021, de oplevering is gepland rond december 2022. De bouw/omgevingsvergunning is inmiddels aangevraagd.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van € 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you.

Eigenschappen

Koopsom € 575.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
125 m²
Inhoud:
400 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Muiderlaan 0ong

Postcode: 1087VA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Muiderlaan AMSTERDAM

naar Muiderlaan AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand