Muiderlaan AMSTERDAM

Omschrijving

Type G1 - Sky

Sky is een dubbellaags penthouse gelegen op de 4e en 5e etage. Op de 5e etage is de woning zelfs twee beuken breed op het westen.

In de woning Sky kunnen drie tot vier slaapkamers gemaakt worden. Een combinatie wonen en werken, een speelkamer of kantoor aan huis zijn tevens mogelijk. We vernemen graag je wensen.

De indeling wordt met de bewoner op maat gemaakt. Voor nu is een indicatieve indeling getekend. Het uitwerken van de definitieve indeling gebeurt in een later stadium.

De woonoppervlakte bedraagt 129 m2, balkon 3x totaal 15 tot 25 m2.

In tegenstelling tot veel andere bouwgroepen op Centrumeiland worden de woningen in Together4you afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een privé berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex.

De koopsom bedraagt € 570.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa € 3.096,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa € 103.200,--.

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost € 1.825,--.

De start bouw staat gepland voor circa maart 2021, de oplevering is gepland rond juni 2022.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van € 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you. De komende week/weken zullen online bijeenkomsten georganiseerd worden voor nieuwe leden. We nodigen je hier graag voor uit.

Eigenschappen

Koopsom € 570.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
129 m²
Inhoud:
380 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Muiderlaan 0ong

Postcode: 1087VA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Muiderlaan AMSTERDAM

naar Muiderlaan AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand