Muiderlaan 0 ong Amsterdam

Omschrijving

Type A4 - Pergola

De woning Pergola is een dubbele benedenwoning met een eigen entree vanaf de straat, een achtertuin met achterom en balkon. De woning is verdeeld over de begane grond, entresol en eerste etage. De woning heeft twee of drie slaapkamers, zoals je wenst.

De woonoppervlakte bedraagt 113 m2, tuin 26 m2, balkon 10 m2.

In tegenstelling tot veel andere bouwgroepen op Centrumeiland worden de woningen in Together4you afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een privé berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex.

De koopsom bedraagt € 525.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa € 2.721,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa € 90.400,--.

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost € 1.825,--.

De start bouw staat gepland voor circa december 2021, de oplevering is gepland rond december 2022.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Type A is een ‘stadswoning’ met tuin aan de oostzijde (en toegang naar een collectieve binnentuin) en een groot balkon aan de westzijde.

De beukmaat is 5,40m (vrije breedte 5,15m). De woning is 11,20m diep (begane grond en tussenverdieping) resp. 10,20m diep (tweede verdieping).

De woning ontleent zijn kwaliteit – naast de ruime buitenruimten – aan een extra hoge begane grondverdieping met ‘split level’. Aan de Muiderlaan is een woonkeuken met een verdiepingshoogte van 5 meter; de woonkamer aan de tuinzijde staat in en verbinding met de woonkeuken.

De 4 stadswoningen kunnen verschillend worden ingedeeld en hebben allemaal een unieke tuin:
- A1 heeft een tuin van 5,40 x 7,50m, aan een ‘tiny forest’
- A2 heeft een tuin van 5,40 x 7,50m, aan een gemeenschappelijke hof
- A3 heeft een tuin van 5,40 x 4,50m, aan een vijver
- A4 heeft een tuin van 5,40 x 4,50m, aan een houten pergola

Op de bovengelegen verdieping worden 3 slaapkamers gemaakt en is een ruime badkamer. In de vide van de woonkeuken kan door de bewoner een entresol worden toegevoegd voor een extra werkplek of tv-hoek of iets anders dat je zelf bedenkt.

Op 5m boven maaiveld is een balkon van 2,00m diep en 4,90m breed.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van € 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you. De komende week/weken zullen online bijeenkomsten georganiseerd worden voor nieuwe leden. We nodigen je hier graag voor uit.

Eigenschappen

Koopsom € 525.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2021
Woonoppervlakte:
113 m²
Inhoud:
450 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Muiderlaan 0ong

Postcode: 1087VA

Plaats: Amsterdam

Kaart Muiderlaan 0 ong Amsterdam

naar Muiderlaan 0 ong Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand