Muiderlaan 0 ong Amsterdam

Omschrijving

Type F - Towny

De woning Towny is een appartement in L-vorm op de 3e etage. De dubbele breedte aan één zijde aan de binnentuin, maakt dat in dit appartement van 78m2 twee goede slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken gemaakt kunnen worden. De indeling is nog nader vast te stellen. We horen graag wat je wensen zijn.

De woonoppervlakte bedraagt 78 m2, balkon 1x ca. 10 m2. De woning wordt afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een privé berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex. De basis is hiermee al bovengemiddeld luxe.

De koopsom bedraagt € 390.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa 1.872,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa € 62.400,--.

Voor € 29.500,-- is een pluspakket bij te kopen. Hiervoor word je woning afgewerkt inclusief luxe keuken, vloer en gestuukte wanden. Voor de keuken is gekozen voor apparatuur van Bosch (vaatwasser, koelvriescombinatie, grote multifunctionele oven, multifunctionele oven/magnetron, brede kookplaat, afzuigkap en Quooker).

De start bouw staat gepland voor circa september 2021, de oplevering is gepland rond december 2022. De bouw/omgevingsvergunning is inmiddels aangevraagd.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Indeling
De indeling wordt met de bewoner op maat gemaakt. Voor nu is een indeling vastgelegd, het definitief uitwerken van de indeling gebeurt in overleg met de architect.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van € 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you.

Eigenschappen

Koopsom € 390.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
78 m²
Inhoud:
220 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Muiderlaan 0ong

Postcode: 1087VA

Plaats: Amsterdam

Kaart Muiderlaan 0 ong Amsterdam

naar Muiderlaan 0 ong Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand