Muiderlaan 0 ong Amsterdam

Omschrijving

Type D – Special 2

De woning Special 2 is een bovenwoning verdeeld over twee lagen met een eigen entree vanaf de straat en twee balkons van elke 5 m2. De woning is verdeeld over de begane grond (entree), entresol en eerste etage. De woning heeft twee of drie slaapkamers, zoals je wenst.

De woonoppervlakte bedraagt 112 m2, balkon 2x ca. 5 m2.

In tegenstelling tot veel andere bouwgroepen op Centrumeiland worden de woningen in Together4you afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking). Alle woningen hebben een privé berging van 5 m2 in de onderbouw van het complex.

De koopsom bedraagt € 465.000,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling van circa 2.616,--. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk voor circa € 87.200,--.

De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 27.500,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling. Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht van een parkeerplaats kost € 1.825,--.

De start bouw staat gepland voor circa maart 2021, de oplevering is gepland rond juni 2022.

Zie de brochure voor duidelijke plattegronden en 3D impressies van alle woningen in Together4you.

-------

Type C en type D - beide een ‘Special’

KORTE INTRO
Type C en D zijn twee ‘specials’ die als ‘twee-onder-een-kap’ los staan van de rest van de woningen. De woningen hebben geen beneden- of bovenburen en zijn daardoor nog vrijer in te delen.

De woningen liggen boven de parkeergarage en combineren een royale breedte van 7.50 meter met een diepte van 8.00 meter. De woningen hebben ieder een eigen entrée aan de Huiswoudstraat en hebben daarboven twee verdiepingen, met balkons aan de binnentuin.

Door de afmetingen en de positie van de trap ontstaat een bijzondere woning.

OPTIES
- Meterkast: naast de voordeur
- Toilet: vrij te plaatsen
- Badkamer: vrij te plaatsen
- Keuken: vrij te plaatsen
- Gevel: vrije plaatsing gevelopeningen. Alleen de zuidwestgevel van C is dicht i.v.m. privacy woning B.
- Balkons: positie, afmeting en aantal vrij te bepalen
- Daklichten zijn mogelijk voor extra lichttoetreding
- Een extra dakterras is optioneel voor woning C.
- Zonnepanelen boven woning D zijn waarschijnlijk nodig i.v.m. de energieprestatie en sluiten een dakterras voor D daarmee uit vooralsnog.

INDELING
Indeling is vrij, omdat er geen woningen onder of boven zitten is er grote indelingsvrijheid. De grotere breedte maakt meerdere varianten mogelijk.
De getekende indeling is indicatief.

-------

Nieuwbouwproject Together4you is een nieuwe ontwikkeling op Centrumeiland op IJburg.

Inmiddels heeft bouwgroep Together4you samen met de Gemeente een optieovereenkomst getekend om dit project uit te mogen voeren. Samen met een gerenommeerd architectenbureau is reeds een schitterend Voorlopig Ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp delen wij graag met je.

Dit is het moment om deel te kunnen nemen als bouwgroepslid in Together4you. Dat betekent dat je samen met de anders groepsleden dit project verder kunt realiseren. Tevens heb je de unieke mogelijkheid om binnen een complex van 14 luxe appartementen, je eigen droomhuis te verwezenlijken.

Op basis van bijgaande prijslijst en ontwerp kun je je inschrijven voor een woning in dit complex. Het betreft hier woningen die worden afgewerkt inclusief alle installaties, binnenwanden en -deuren, complete badkamer en toilet (alles behalve keuken, vloer- en wandafwerking).

Nu inschrijven betekent dat je je lid wordt van de bouwgroep Together4you. Je zult als opdrachtgever samen met de andere bouwgroepsleden opdracht geven aan de aannemer om je droomhuis te realiseren.

Om lid te worden betaal je een vergoeding van € 500,-- inclusief btw. Hiermee wordt je woning gereserveerd voor je.

Op de website van Together4you kun je nog meer informatie lezen over dit prachtige project.

Wij heten je graag welkom als bouwgroepslid in Together4you. De komende week/weken zullen online bijeenkomsten georganiseerd worden voor nieuwe leden. We nodigen je hier graag voor uit.

Eigenschappen

Koopsom € 465.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
112 m²
Inhoud:
350 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Muiderlaan 0ong

Postcode: 1087VA

Plaats: Amsterdam

Kaart Muiderlaan 0 ong Amsterdam

naar Muiderlaan 0 ong Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand