Molenbeekstraat 18II AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

Omschrijving

Molenbeekstraat 18-II is een bijzonder charmant en goed ingedeeld vier kamerappartement met een zonnig balkon op het zuidwesten. De woning ligt op de tweede verdieping van een karakteristiek jaren 30 complex en heeft een zeer verzorgde entree. Kenmerkend voor dit goed onderhouden appartement van circa 75m˛ is de heerlijke lichtinval en fijne leefruimte. Dankzij de mooie plafondhoogte en de grote ramen valt het licht op prettige wijze de woning binnen. De glad gestukadoorde wanden en plafonds, het uitstekende onderhoud en de gelijkmatige vloer door de gehele woning geeft het appartement een rustige uitstraling. Dankzij de paneeldeuren, originele glas-in-lood en suite deuren en de radiatorbekleding krijgt het appartement een prettige sfeer. Aangevuld met nette sanitaire voorzieningen, diverse inbouwapparatuur én de balkongerichte eetkamer maakt wonen aan Molenbeekstraat 18 bijzonder comfortabel. De Vereniging van Eigenaren is actief en wordt professioneel beheerd. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met medio december 2054.

De ligging in hartje Rivierenbuurt is fantastisch. De Maasstraat en Scheldestraat zijn op loopafstand, waar vele winkels, horeca en speciaalzaken volop aanwezig zijn. Verder zijn ook alle gezinsvoorzieningen ruimschoots aanwezig, waaronder diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark, sportverenigingen en medische voorzieningen. De rest van de stad is eenvoudig bereikbaar via de Noord-Zuidlijn, station RAI en de vele uitvalswegen. De Zuidas, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand.

Globale indeling:
Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, kamer en suite met originele glas-in-lood suite deuren, ruime woonkamer met bijgetrokken zijkamer gelegen aan de voorzijde, eetkamer met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon op het zuidwesten voorzien van vlonders en twee opbergkasten, dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot voornoemd balkon, slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met een ligbad inclusief douche, handdoekradiator en een wastafel, tweede slaapkamer met een vaste kast gelegen aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 december 2054;
-De huidige eigenaar heeft tijdig de overstap aangevraagd naar eeuwigdurende erfpacht;
-VvE Molenbeekstraat 16-18 wordt professioneel beheerd. Er is een meerjaren onderhoudsplanning aanwezig;
-In 2018 is zowel de voor- als de achtergevel geschilderd;
-De voorschotbijdrage per maand aan de VvE is euro 107,67;
-De elektrische installatie bestaande uit 6 groepen en een aardlekschakelaar;
-Remeha HR cv-combiketel (2006);
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931
Woonoppervlakte:
75 m²
Inhoud:
251 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 108 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Molenbeekstraat 18II

Postcode: 1078XD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Molenbeekstraat 18II AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

naar Molenbeekstraat 18II AMSTERDAM, Amsterdam Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand