Molenbeekstraat 12I AMSTERDAM

Omschrijving

Licht en zeer goed ingedeeld vierkamer appartement op de eerste verdieping. Gelegen in een pand aan een fraai parkje in een breed gedeelte van de Molenbeekstraat, in hartje Rivierenbuurt, tussen de Maasstraat en de Scheldestraat.

Omgeving
De ligging van dit appartement is uitstekend. De Maasstraat en de Scheldestraat liggen op loopafstand en hebben een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse (en andere) boodschappen. Hier vind je allerlei prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Een hapje eten bij Michiu, pizza bij Loulou, het terras op bij Tap Zuid of thuis eten met het eten van de traiteur Sophie Eats? Alles ligt letterlijk op steenworp afstand. In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook de Amstel, het De Mirandabad en het Beatrixpark liggen vlakbij.

Daarnaast fiets je in een paar minuten naar het Centrum of De Pijp. Openbaar vervoer, zoals bus, trein (NS station RAI) en tram (2 minuten lopen naar Europaplein en dan nog geen 10 minuten met de metro naar CS) is eveneens op korte afstand bereikbaar. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Indeling
Door de optimale indeling voelt de woning zeer ruim aan, met een grote en suite woon- en eetkamer met open keuken en twee slaapkamers. Vanuit de openslaande deuren naar het balkon met avondzon, twee slaapkamers, separaat toilet en fijne badkamer. De huidige slaapkamer is eventueel te vergroten, als dat de wens is.

Entree via het algemene trappenhuis, voordeur op de eerste etage, hal met grote garderobe/inbouwkast, separaat toilet met fonteintje, slaapkamer aan de voorzijde, hoofdslaapkamer aan de achterzijde, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en -meubel, woonkamer en suite met schuifdeuren en inbouwkasten. Royale half-open keuken aan de achterzijde. De eetkamer is aan de achterzijde gelegen.
Het balkon is bereikbaar middels de openslaande deuren vanuit de eetkamer.

Aan de voorzijde heeft het appartement een groen uitzicht op het plantsoen met mooie bomen en bloemen.

Kortom: een fijn, licht en goed ingedeeld appartement op een heerlijke plek!

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website;
- Woonoppervakte 65,90 m2 (NEN 2580 norm);
- De VvE bestaat uit 4 leden. De servicekosten bedragen € 100,-- per maand;
- Kleinschalige VvE met 4 leden, onderhoudsplan;
- De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 892,24, de canon wordt 5-jaarlijks geïndexeerd t/m 15 december 2054.
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931
Woonoppervlakte:
66 m²
Inhoud:
221 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Molenbeekstraat 12I

Postcode: 1078XD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Molenbeekstraat 12I AMSTERDAM

naar Molenbeekstraat 12I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand