Michelangelostraat 91 II Amsterdam Zuid

Omschrijving

Bijzonder charmant appartement van circa 60m˛ met balkon gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand op een toplocatie in Amsterdam Zuid. Dit leuke appartement heeft een aantrekkelijke indeling en combineert elegantie en functionaliteit met als resultaat een heerlijk wooncomfort in een prettige ambiance. Ook het uitstekende onderhoud en het vele meubelmaatwerk maakt deze woning tot een zeer gewild thuis. Dankzij de grote ramen is het een aangenaam licht appartement. De stijl van de woning is fraai in balans, dankzij de mooie visgraat parketvloer, de glad gestukadoorde wanden en plafonds, diverse inbouwspots en paneeldeuren. De sfeervol ingerichte badkamer, met onder andere een inloopdouche, en de met diverse inbouwapparatuur ingerichte hoekkeuken maken de woning meer dan compleet. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur, terwijl de Beethovenstraat, het Olympiaplein en De Zuidas direct om de hoek liggen. Luxe, comfort, licht en locatie zijn de sleutelwoorden voor dit populaire en rustig gelegen appartement.

Globale indeling:
Entree appartement, hal, diepe garderobekast, badkamer met een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine wasdroger, woonkamer met een audio wandmeubel en openslaande deuren naar het brede balkon met kast, semi open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, afwasmachine, oven, gasfornuis, afzuigkap en enkele inbouwspots, royale slaapkamer met een inloop kledingkast en een TV-aansluitpunt.

Specificaties:
-For English translation see our own website;
-De index erfpachtcanon is euro 701,10 en het recht van erfpacht, AB2000, kan voor het eerst worden herzien op 1 juli 2055;
-De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd;
-Er is een Meerjaren Onderhoudsplanning aanwezig;
-De voorschotbijdrage aan de VvE is euro 115,81 per maand;
-Momenteel zijn er per direct 2 parkeervergunningen aan te vragen;
-HR cv-combiketel (bouwjaar 2008);
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931
Woonoppervlakte:
60 m²
Inhoud:
196 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 115 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Michelangelostraat 91II

Postcode: 1077BZ

Plaats: Amsterdam

Kaart Michelangelostraat 91 II Amsterdam Zuid

naar Michelangelostraat 91 II Amsterdam Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand