Mesdagstraat 62 IV Amsterdam

Omschrijving

Sfeervol, licht en gerenoveerd 2-kamerappartement van ca. 50 m2 met zonnig balkon, gelegen op een toplocatie in De Pijp. De woning is keurig afgewerkt en is praktisch ingedeeld, waardoor je de woning zo kunt betrekken! Bovendien is er een handige berging op zolder en is de erfpacht afgekocht tot 2051.

OMGEVING
Het appartement ligt in het leuk stukje van De Pijp, om de hoek van het Amstelkanaal en het Van der Helstplein. De buurt is geliefd vanwege de strategische ligging, waar je in een paar minuten naar de Albert Cuypmarkt loopt, maar ook snel de stad uit bent. Hier woon je rustig en toch met de dynamiek van de stad binnen handbereik. Een drankje bij Glou Glou, een pizza bij De Pizzakamer , het terras van De Wasserette of toch langs traiteur Foodies. Sporten doe je bij Trainmore, Rocycle, langs de Amstel of in het Sarphatipark. Ook fiets in een paar minuten naar de binnenstad en de Rivierenbuurt. Met de Maasstraat en het Cornelis Troostplein om de hoek, heb je tevens supermarkten en winkels voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik. Qua openbaar vervoer is de ligging gunstig, met diverse trams, bussen en de Noord-Zuidlijn metro op loopafstand. Met de auto zijn zowel de A10 en A2 snel bereikbaar en momenteel is de wachtlijst voor een parkeervergunning slechts 2 maanden.

INDELING
Via het ruime gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de 4e etage.
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde met inpandige kast. Zonnige woonkamer met inpandige kast , gelegen aan de rustige tuinzijde. Daarnaast ligt een dichte keuken in hoogglans wit met een natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur zoals vaatwasser, kookplaat, combi-oven en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar waar je 's middags en 's avonds heerlijk van de zon kunt genieten. De badkamer ligt in het midden en bestaat uit een douche, wastafel en toilet. Het appartement is netjes gestuukt en geschilderd en voorzien van een laminaatvloer.
Tot slot is er op bovenste (5e) etage een geïsoleerde berging van ca. 5 m2 met een dakraam.

VvE
- De actie VvE bestaat uit 163 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd door De Alliantie VvE Diensten.
- De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
- De servicekosten zijn € 92,01 per maand.

BIJZONDERHEDEN
De woonoppervlakte bedraagt 49,5 m2 exclusief het balkon van 2 m2.
(gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar)
- De oppervlakte van de zolderberging is 4,6 m2.
- Zeer praktische indeling.
- Erfpacht afgekocht tot 15-11-2051.
- Zonnig balkon op het Zuid-Westen.
- Wachttijd parkeervergunning momenteel geschat op 2 maanden.
- Zeer goed bereikbaar met het OV of met de auto.
- Gemeentelijk monument.
- Koopakte ter keuze aan koper volgens Ringmodel Amsterdam.

**********************************************************

Attractive, light and renovated 2-room apartment of approx. 50 m2 with a sunny balcony, located at a perfect location in De Pijp. The house is nicely finished and has a practical lay out, so you can move directly into the house! In addition, there is a handy storage room in the attic and the leasehold is bought off until 2051.

SURROUNDINGS
The apartment is in the pleasant part of De Pijp, around the corner from the Amstelkanaal and Van der Helstplein. The neighborhood is popular because of its strategic location, where you walk to the Albert Cuyp market in a few minutes, but where you can also leave the city quickly. Here you live quietly and yet with the dynamics of the city within reach. A drink at Glou Glou, a pizza at De Pizzakamer, the terrace at De Wasserette or to the Foodies caterer. You can work out at Trainmore, Rocycle, along the Amstel or in the Sarphatipark. You can also cycle to the city center and the Rivierenbuurt in a few minutes. With the Maasstraat and the Cornelis Troostplein around the corner, you also have supermarkets and shops for daily shopping within reach. In terms of public transport, the location is favorable, with various trams, buses and the North-South metro line within walking distance. Both the A10 and A2 can be reached quickly by car and currently the waiting list for a parking permit is only 2 months.

LAYOUT
You reach the apartment on the 4th floor through the spacious communal staircase.
Entrance hall with access to all rooms. Spacious bedroom at the front with built-in cupboard. Sunny living room with indoor cupboard, located on the quiet garden side. In addition, there's a closed kitchen in high-gloss white with a natural stone worktop and built-in appliances such as a dishwasher, hob, combi oven and fridge-freezer combination. The balcony is accessible from the kitchen where you can enjoy the sun in the afternoon and evening. The bathroom in the middle consists of a shower, sink and toilet. The apartment is neatly plastered and painted and has a laminate floor everywhere.
Finally, on the top (5th) floor there is an isolated storage room of approx. 5 m2 with a skylight.

VvE
- The owners association consists of 163 apartments and is professionally managed by De Alliantie VvE Services.
- The VvE has a Long-Term Maintenance Plan.
- The service costs are € 92.01 per month.

AT A GLANCE
Living area of 49,5 sq. m., plus 2 sq. m. of the balcony (NEN 2580 measurement report available).
- The area of the attic storage room is 4,6 2 sq. m.
- Very practical layout.
- Ground lease prepaid till 11/15/2051.
- Sunny balcony on the South West.
- Waiting time for a parking permit is currently estimated at 2 months.
- easily accessible by public transport or by car.
- Municipal monument.
- Purchase deed at the choice of the buyer, according to Ringmodel Amsterdam.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1922
Woonoppervlakte:
50 m²
Inhoud:
158 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Mesdagstraat 62IV

Postcode: 1073HR

Plaats: Amsterdam

Kaart Mesdagstraat 62 IV Amsterdam

naar Mesdagstraat 62 IV Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand