Memeleiland 59PP AMSTERDAM

Omschrijving

Luxe afgewerkte, dubbele benedenwoning van ca. 102 m2 met eigen entree, 3 slaapkamers en een zonnig balkon, gelegen aan een breed plantsoen dat doorloopt in het Houthavenpark. De woning is hoogwaardig afgewerkt met een smaakvolle eiken vloer in Hongaarse punt en een luxe keuken en badkamer, waardoor u de woning snel en moeiteloos kunt betrekken! In de ondergelegen parkeerkelder bieden we tevens een eigen parkeerplaats te koop aan met een vraagprijs van € 50.000,-- k.k.

Deze energiezuinige (label A) nieuwbouwwoning uit 2020 ligt in de Houthavens, aan een autovrij plantsoen dat begin 2021 wordt aangelegd. Hier combineert u comfortabel en ruim wonen met een strategische ligging, waar u snel naar de Amsterdamse binnenstad of Spaarndammerbuurt fietst, maar ook zo op de Ring A10 bent. De wijk ontwikkelt zich in rap tempo en huisvest inmiddels trendy bars en restaurants zoals Karaat, Bar Hout en Vessel, maar ook meerdere scholen en het toekomstige Houthavenpark dat letterlijk om de hoek ligt. Daarnaast fietst u in een paar minuten naar de gezellige Haarlemmerstraat, Jordaan of het Centraal Station.

INDELING
Eigen entree, hal met garderoberuimte. De royale woonkamer ligt een paar treden hoger, wat voor een speels effect zorgt en u tevens privacy vanaf de straatzijde biedt. De grote raampartijen kijken binnenkort vrij uit op het Houthavenpark. De luxe open keuken heeft een composiet aanrechtblad en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een Quooker, inductie kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en grote oven. Via de schuifpui grenst de woonkamer direct aan het ruime balkon, waardoor het zomers een heerlijk verlengstuk van je woonkamer wordt. Hier kunt u middags en ’s avonds van de zon en het uitzicht genieten. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt en voorzien van dimbare spotjes, maar de echte eyecatcher is de stoere eiken vloer in Hongaarse punt met band. Het gehele appartement is bovendien voorzien van “slimme” vloerverwarming/-koeling die via uw smartphone te bedienen is en per kamer afzonderlijk de temperatuur regelt.

Vanuit de woonkamer bereikt u via de trap het souterrain, waar de royale hal toegang tot alle vertrekken geeft. Onder de trap bevindt zich een lichte kamer die zeer geschikt is als kantoor of studeerkamer. Daarnaast vinden we de tweede slaapkamer en de masterbedroom. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en dimbare spotjes. Het separate toilet met fontein is in dezelfde stijl betegeld. Een ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en droger maakt het appartement compleet.
Tot slot heeft u de mogelijkheid om in de parkeergarage op niveau -2 een eigen parkeerplaats met elektrische laadpaal te kopen. Hier bevindt zich tevens een royale privé berging en grote gemeenschappelijke fietsenstalling.

DUURZAAMHEID
Op Memeleiland staat duurzaamheid voorop. Voor de energiebehoefte van uw woning is de 'Trias Energetica' gevolgd; een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energieopwekking op locatie.

Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor de vloerverwarming en het warme tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Tevens verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen. Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst, waar u 6 eigen zonnepanelen heeft. Zo bespaart u op uw energiekosten.

VVE
- De recent opgerichte VvE wordt professioneel beheerd door Munnik Beheer.
- De servicekosten zijn € 166,13 per maand voor de woning en € 18,58 per maand voor de parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 102,3m2 exclusief balkon van 7,3m2 en berging van 5,2m2 (Er is een NEN meetrapport beschikbaar).
- Eigen parkeerplaats met elektrisch oplaadpunt in de parkeerkelder. Vraagprijs € 50.000,- k.k.
- Ruime gemeenschappelijke fietsenstalling.
- Voorzien van 6 zonnepanelen.
- Bouwjaar 2020.
- Royaal balkon op het Westen dat via een schuifpui aan de woonkamer grenst en vrij over de brede groenstrook van het Houthavenpark kijkt.
- Optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en -koeling, die per kamer ingesteld kan worden.
- Energielabel A, klimaatneutraal.
- Erfpachtcanon € 4.332,11 per jaar voor de woning en € 134,94 per jaar voor de parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar).
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk. De erfpacht bedraagt in dat geval vanaf 1 mei 2068 jaarlijks € 2.229,97 (+ jaarlijkse indexatie) of eenmalig € 26.662 voor eeuwigdurende afkoop van de erfpacht.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
102 m²
Inhoud:
334 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Memeleiland 59PP

Postcode: 1014ZL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Memeleiland 59PP AMSTERDAM

naar Memeleiland 59PP AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand