Memeleiland 5 AMSTERDAM

Omschrijving

Recent opgeleverde dubbele benedenwoning van ca. 115 m2 met veel lichtinval, 3 ruime slaapkamers en een woonkamer met aangrenzend terras waar u straks vrij uitkijkt over het Houthavenpark en de gracht. U kunt een eigen bootje aanleggen dat via het terras bereikbaar is! Het betreft een nieuwbouwwoning maar dan zonder de lange wachttijd tijdens de bouw. Dat biedt u een uitstekende basis om een fantastisch familiehuis te realiseren, op een heerlijke plek in de in de Houthavens. Alleen de keuken, vloer en wandafwerking moeten nog door de koper geplaatst worden, de luxe badkamer en 2 toiletten zijn al klaar voor gebruik. In de ondergelegen parkeerkelder bieden we tevens een eigen parkeerplaats te koop aan met een vraagprijs van € 50.000,-- k.k.

Deze energiezuinige (label A) nieuwbouwwoning is eind 2020 opgeleverd en ligt aan een autovrij plantsoen dat begin 2021 wordt aangelegd. Hier combineert u comfortabel en ruim wonen met een strategische ligging, waar u snel naar de Amsterdamse binnenstad of Spaarndammerbuurt fietst, maar ook zo op de Ring A10 bent. De wijk ontwikkelt zich in rap tempo en huisvest inmiddels trendy bars en restaurants zoals Karaat, Bar Hout en Vessel, maar ook meerdere scholen en het toekomstige Houthavenpark dat letterlijk om de hoek ligt. Daarnaast fietst u in een paar minuten naar de gezellige Haarlemmerstraat, Jordaan of het Centraal Station.

INDELING
Via de fraaie gemeenschappelijke entree is via de trap of lift het appartement op de begane grond bereikbaar.
Entree, hal met garderoberuimte. Separaat toilet met fontein dat in grijs/beige betegeld is. De riante woonkamer heeft een grote raampartij en 2 paar openslaande deuren naar een zonnige terras over de gehele breedte. Het terras ligt op het zuidoosten en direct aan de (toekomstige) gracht, zodat u van het water en eventueel een bootje kunt genieten. De aansluitingen voor de open keuken bieden de mogelijkheid om een grote kastenwand met een kookeiland te plaatsen. Alle lichtpunten zijn al op de juiste plaats aangebracht.

Vanuit de hal is er een vaste trap naar het souterrain, dat heerlijk licht is door de grote raampartijen en plafondhoogte van 2,66 m. De royale hal geeft toegang tot een separaat toilet met fontein, een ruime berging onder de trap met aansluiting voor de wasmachine en droger en een aparte berging voor de technische installaties. De twee ruime slaapkamers liggen aan grachtzijde en zijn beide ruim 12 m2. De masterbedroom ligt eveneens aan de voorzijde en meet ca. 15 m2. De riante badkamer is eveneens betegeld met grijs/beige vloertegels en witte wandtegels. De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel.
Via de lift of trap heeft u toegang tot de parkeergarage op niveau -1, waar u tevens de bijbehorende berging en optionele parkeerplaats vindt.

DUURZAAMHEID
Op Memeleiland staat duurzaamheid voorop. Voor de energiebehoefte van uw woning is de 'Trias Energetica' gevolgd; een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energieopwekking op locatie.
Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor de vloerverwarming en het warme tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Tevens verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen. Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst. Als bewoner kunt u exclusief gebruikmaken van een aantal panelen. Zo bespaart u op uw energiekosten.

VVE
- De recent opgerichte VvE wordt professioneel beheerd door Munnik Beheer.
- De servicekosten zijn ca. € 186,59 per maand voor de woning en € 18,58 per maand voor de parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- De woonoppervlakte bedraagt 114,8 m2 exclusief terras van 11,9 m2 en berging van 6,4 m2. (Er is een NEN meetrapport beschikbaar).
- Bouwjaar 2020.
- Royaal terras op het zuidoosten, direct aan de (toekomstige) gracht.
- Voorzijde gelegen aan een brede groenstrook van het Houthavenpark.
- Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.
- Optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en -koeling.
- Energielabel A++, klimaatneutraal
- Erfpachtcanon € 7.618,44 per jaar voor de woning incl. parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar). Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk.
- Modern nieuwbouwcomplex met lift.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 700.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
115 m²
Inhoud:
365 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Memeleiland 5

Postcode: 1014ZL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Memeleiland 5 AMSTERDAM

naar Memeleiland 5 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand