Memeleiland 170+ PP AMSTERDAM

Omschrijving

MEMELEILAND 170 MET EIGEN PARKEERPLAATS!
NIEUW! Waanzinnig appartement van ca. 75 m2 met grote raampartijen, twee royale slaapkamers, een balkon, berging en eigen parkeerplaats.

Het appartement ligt in de Houthavens, een wijk die zich in rap tempo ontwikkelt tot een geliefde woonomgeving, waar trendy bars, heerlijke restaurants, meerdere basisscholen, het 4e Gymnasium en het Houthavenpark invulling hebben gegeven aan deze nieuwe hotspot in Amsterdam.

Het appartement is niet alleen licht en comfortabel, maar is ook 100 procent klimaatneutraal gebouwd. Ook ligt er door het gehele appartement vloerverwarming en -koeling en beschikt het appartement over zonnepanelen voor duurzame energie. Memeleiland is een autoluw eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. De Haarlemmerstraat, de Jordaan en het Centraal Station liggen op een paar minuten fietsen. Vanuit het Houthaven Park loopt u zo naar de Spaarndammerbuurt, waar meerdere supermarkten, maar ook leuke cafés en terrassen te vinden zijn, zoals Café De Walvis, Bar Mick, Rayleigh & Ramsay en De Pizzabakkers. De ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar.

INDELING
Via de fraaie gemeenschappelijke entree is via de trap of lift het appartement op de tweede verdieping bereikbaar.
De entree is een ruime hal die is voorzien van een op maat gemaakte inbouwgarderobe. Het appartement heeft een separaat toilet met fontein, voorzien van fraaie tegels in grijs met verlichte nis. Er zijn twee aparte (op)bergruimtes voor onder andere de wasmachine, droger en technische installaties. De riante woonkamer heeft een grote raampartij en openslaande deuren naar een fijn balkon. Het balkon ligt op het westen (middag- en avond zon) en direct aan gracht, zodat u van het water en eventueel een bootje kunt genieten. De luxe open keuken beschikt over een kookeiland met bar waardoor u in contact staat met het woongedeelte en heeft verschillende brede lades met luxe afwerking. De keuken is voorzien van een multizone inductie kookplaat (Smeg), hoge koelkast (Siemens), vriezer (Siemens), vaatwasser (Siemens) en combioven met magnetron (Siemens). De afzuigkap (Novy) is fraai in het plafond met spots weggewerkt voor een mooie doorkijk de woonkamer in. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers met uitzicht op het (toekomstige) park. De ramen in de slaapkamers beschikken over elektrische (met afstandsbediening) luchtdoorlatende zonneschermen. Vanuit de masterbedroom is de badkamer te bereiken. De riante open badkamer beschikt over een op maat gemaakt wandmeubel met dubbele wastafel, verwarmde spiegel en inloop (regen)douche. De badkamer is eveneens stijlvol afgewerkt met grijze tegels. Met de lift of trap heeft u toegang tot de parkeergarage en berging. De parkeerplaats beschikt over een eigen 220v aansluiting voor het opladen van een elektrische auto.

DUURZAAMHEID
Bij de bouw van het Memeleiland stond duurzaamheid voorop. Er is gebruik gemaakt van energiebesparende, duurzame maatregelen die ervoor hebben gezorgd dat het gebouw een zeer hoge isolatiewaarde heeft. Het gebouw is volledig gasvrij en maakt gebruik van het stadswarmtenet voor verwarming van de woningen (via vloerverwarming) en warm water. Daarnaast kan de installatie ook het appartement koelen door koud water uit het IJ door de vloer te laten stromen. Deze voelt daardoor niet alleen op tropische dagen aangenaam koel aan, maar zorgt er ook voor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt. Op het gehele dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst waarvan de helft wordt benut door de VvE en iedere woning direct gebruik maakt van drie zonnepanelen. Hierdoor levert iedere woning energie terug waardoor energiekosten worden bespaard.

VVE
- De recent opgerichte VvE wordt professioneel beheerd door Newomij Beheer.
- De servicekosten zijn ca. € 123,- per maand voor het appartement en de berging en ca. € 19,- voor de parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN
- English text on our own website or on English fundapage.
- De woonoppervlakte bedraagt 75 m2 (gemeten volgens NEN 2580 norm).
- Eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw.
- Modern nieuwbouwcomplex met lift.
- Alle verlichting in de woning is met een app bedienbaar.
- Intercom met videofoon.
- Optimaal geďsoleerd en voorzien van vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement.
- Eigen zonnepanelen.
- Energielabel A++, klimaatneutraal.
- Voortdurend recht van erfpacht (lopende tijdvak eindigt in 2066) met voordelige canon onder AB 2000, ca. € 1315 per jaar, (belasting aftrekbaar).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
75 m²
Inhoud:
239 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Memeleiland 170+ PP

Postcode: 1014ZL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Memeleiland 170+ PP AMSTERDAM

naar Memeleiland 170+ PP AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand