Memeleiland 103-PP AMSTERDAM

Omschrijving

Royaal, licht en luxe afgewerkt HOEKappartement van ca. 81 m2 met 2 slaapkamers, lift en zonnig balkon, gelegen aan een breed en autovrij plantsoen dat doorloopt in het Houthavenpark. De woning is ruim van opzet en hoogwaardig afgewerkt met een smaakvolle eiken vloer, strakke hoekkeuken en luxe badkamer, waardoor u de woning moeiteloos kunt betrekken! In de ondergelegen parkeerkelder bieden we tevens een eigen parkeerplaats te koop aan met een vraagprijs van € 50.000,-- k.k.

Deze energiezuinige (label A) nieuwbouwwoning uit 2020 ligt in de Houthavens, aan een autovrij plantsoen dat de komende maanden wordt aangelegd. Hier combineert u comfortabel en ruim wonen met een strategische ligging, waar u snel naar de Amsterdamse binnenstad of Spaarndammerbuurt fietst, maar ook zo op de Ring A10 bent. De wijk ontwikkelt zich in rap tempo en huisvest inmiddels trendy bars en restaurants zoals Karaat, Bar Hout en Vessel, maar ook meerdere scholen, kinderopvang, en het toekomstige Houthavenpark dat letterlijk om de hoek ligt. Daarnaast fietst u in een paar minuten naar de gezellige Haarlemmerstraat, Jordaan of het Centraal Station.

INDELING
Via de lift of het royale trappenhuis bereikt u het appartement op de tweede etage.
Entree, hal met garderoberuimte en separaat toilet met fontein. Binnenkomst in de ruime woonkamer die door de hoekligging extra (zon)lichtinval heeft. Via openslaande deuren grenst de woonkamer direct aan het ruime balkon, dat zomers een heerlijk verlengstuk van de woonkamer is. Hier kunt u middags en ’s avonds van de zon en het uitzicht op het groen genieten.

In de luxe open keuken is de ruimte optimaal benut zodat u voldoende werk- en opbergruimte heeft. Natuurlijk is alle gewenste inbouwapparatuur aanwezig zoals een 5-pits inductie kookplaat, grote combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en quooker. De smaakvolle badkamer heeft speelse visgraat wandtegels, stoere zwarte kranen en een grote raampartij. Bovendien is de ruimte zeer goed ingedeeld met een inloopdouche, eiken wastafelmeubel met dubbele kranen en vrijstaand ligbad. Daarnaast vinden we de tweede slaapkamer en vervolgens de masterbedroom, die beide grote openslaande deuren hebben die bijna tot aan het plafond reiken. Een ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en droger maakt het appartement compleet. De woning heeft strak gestuukte en geschilderde wanden en plafonds en overal ligt een lichte eikenhouten vloer met vloerverwarming/-koeling.

Tot slot heeft u de mogelijkheid om in de parkeergarage op niveau -2 een eigen parkeerplaats te kopen. Hier bevindt zich tevens een royale privé berging en grote gemeenschappelijke fietsenstalling.

DUURZAAMHEID
Op Memeleiland staat duurzaamheid voorop. Voor de energiebehoefte van uw woning is de 'Trias Energetica' gevolgd; een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energieopwekking op locatie.

Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor de vloerverwarming en het warme tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Tevens verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen. Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst, waar u 5 eigen zonnepanelen heeft. Zo bespaart u op uw energiekosten.

VVE
- De recent opgerichte VvE wordt professioneel beheerd door Munnik Beheer.
- De servicekosten zijn € 150,41 per maand voor de woning en € 18,58 per maand voor de parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 80,9 m2 exclusief balkon van 5,5 m2 en externe berging van 6,6 m2 (Er is een NEN meetrapport beschikbaar).
- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Vraagprijs € 50.000,- k.k.
- Ruime gemeenschappelijke fietsenstalling.
- Bouwjaar 2020.
- Royaal balkon op het Westen dat via openslaande deuren aan de woonkamer grenst en vrij over de brede groenstrook van het Houthavenpark kijkt.
- Optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en -koeling. (Energielabel A).
- Erfpachtcanon € 4398,59 per jaar voor de woning en € 137,23 per jaar voor de parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar).
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk.
- Koopakte bij een notaris ter keuze aan koper, volgens ringmodel Amsterdam.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 529.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
81 m²
Inhoud:
263 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Memeleiland 103-PP

Postcode: 1014ZL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Memeleiland 103-PP AMSTERDAM

naar Memeleiland 103-PP AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand