Meeuwenlaan 221A AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtige dubbele bovenwoning van ca. 91 m2 met twee balkons. Ruimte, licht, 3 slaapkamers, een eigen entree en een grote vliering met veel bergruimte (ca. 9 m2). Dit alles is gelegen op de rand van het Hamerkwartier, een wijk die enorm in ontwikkeling is met vele voorzieningen als horeca en groen. Ideaal voor rustzoekers en stadliefhebbers!

OMGEVING
De woning is gelegen aan de rand van het Hamerkwartier en nabij de Vogelbuurt. Station Noorderpark van de Noord-Zuid lijn is op slechts 4 minuten lopen, waardoor je bijvoorbeeld binnen 15 minuten bij Weteringcircuit en/of de Pijp kunt zijn. Noorderpark is ook een busknooppunt met o.a. (nacht)verbindingen naar Purmerend en Zaandam. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar de ringweg A-10 en de IJ-tunnel. De veerponten Zamenhofstraat (Oost) en IJplein (Centrum) zijn heel dichtbij.

In de nabije omgeving zit veel leuke horeca zoals bv. het Skatecafé, Coba Taqueria en De Goudfazant. Initiatieven zoals De Verbroederij, Hoogtij en het binnenkort openende Dok du Nord maken de buurt nog levendiger. Ook op loopafstand zijn de Van Der Pek-buurt met diverse weekmarkten zoals de Jumbo Foodmarkt en veel leuke winkels, klimhal Monk en creatieve broedplaats Halte Zamenhofstraat.

INDELING
Middels een eigen entree en privé trappenhuis is de hal te bereiken. Vanuit de hal is er toegang tot de doorzon woonkamer en open keuken. Door de vele raampartijen is de woning erg licht. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot 1 van de balkons. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en 5 pits gasfornuis. De keuken is afgewerkt met witte fronten en een grijs blad. Aan de voorzijde van de woning en grenzend aan de woonkamer is nog een balkon met openslaande deuren gelegen. De gehele verdieping is voorzien van een mooie houten vloer. In de hal treft u een apart toilet met fonteintje.

Vanuit de hal is via de inpandige trap de tweede verdieping te bereiken. De hal beschikt over een ruime inbouwkast, een aparte wasruimte en 3 goed bemeten slaapkamers. In 2 slaapkamers zijn de authentieke balken nog zichtbaar. Aan de achterzijde van de woning is de strakke badkamer gelegen. De badkamer is afgewerkt met strakke witte tegels op de wand en donkere tegels op de vloer. Daarnaast is de badkamer voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel, design radiator en vloerverwarming.

Via de vlizotrap op de overloop heb je toegang tot de ruime zolder. Er is eventueel een vierde (slaap)kamer te realiseren door het plaatsen van een vaste trap en Velux dakraam.

BIJZONDERHEDEN:
-English text on our own website or on English fundapage;
-Woonoppervlakte 91 m2, vliering 9 m2;
-Erfpacht is afgekocht t/m 04-01-2055. De aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht met de kortingen van 2019 is gedaan;
-Actieve en financieel gezonde VvE. De maandelijkse service kosten bedragen €149,-;
-NEN-2580 meetrapport aanwezig;
-Koopakte bij een Amsterdamse notaris ter keuze aan koper.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 435.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1921
Woonoppervlakte:
91 m²
Inhoud:
350 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Meeuwenlaan 221A

Postcode: 1021JE

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Meeuwenlaan 221A AMSTERDAM

naar Meeuwenlaan 221A AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand