Maasstraat 194 II Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk 4 kamer appartement van circa 73 m≤ aan de gezelligste straat van de Rivierenbuurt, de Maasstraat! Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, en een woonkamer en-suite met direct toegang tot het balkon, gelegen op het westen. Een heerlijk appartement om te wonen op een top locatie.

De woning is gelegen aan de gezellig Maasstraat, deze straat kenmerkt zich door de mix van winkel- en horecavoorzieningen. Op enkele minuten loopafstand bereik je de RAI en de Noord- Zuidlijn met de halte Europaplein.
Per auto is de Rivierenbuurt uitstekend bereikbaar, binnen een aantal minuten rij je op de uitvalswegen A2, A9 en A10.

Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de entree van de woning gelegen op de tweede verdieping. De ruime woonkamer is, in tweeŽn gesplitst middels de en-suitedeuren voorzien van kasten.
De eerste slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. Aan de voorzijde van het appartement ligt de tweede slaapkamer, met een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.
Kopers dienen nog een keuken te plaatsen in het appartement in deze ruimte bevindt zich de cv ketel. Openslaande deuren vanuit de keuken en woonkamer geven toegang tot het balkon, met een perfecte ligging op het westen, om te genieten van zon.

Op de zolderverdieping bevindt zich de bijbehorende berging (circa 18 m≤).

Bijzonderheden:
* ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
* Erfpacht afgekocht tot en met 31-05-2063;
* Volledig voorzien van dubbel glas;
* De woning maakt onderdeel uit van een gezonde, actieve en professioneel beheerde VVE. De Servicekosten bedragen Ä 142,90 per maand;
* Projectnotaris Spier & Hazenberg;
* NotariŽle kosten voor de overdracht voor rekening van koper;
* Zelfbewoningsclausule van toepassing dus niet geschikt voor beleggers/investeerders (ouders voor kinderen is wel mogelijk);
* Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
* Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
* Oplevering kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramůn Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramůn Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
195 m³
Totaal aantal kamers:
4
Periodiekebijdrage:
€ 143 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Maasstraat 194II

Postcode: 1079BM

Plaats: Amsterdam

Kaart Maasstraat 194 II Amsterdam

naar Maasstraat 194 II Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand