Maasstraat 160II AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk licht HOEKappartement van circa 51m met een ruime zolderberging van circa 13m gelegen op 2e verdieping van een karakteristiek appartementencomplex in hartje Rivierenbuurt te Amsterdam Zuid. Door de hoekligging met grote ramen en een sfeervolle erker is de woning heerlijk licht.

Het appartement ligt op de hoek van de Uiterwaardenstraat en de pas gerenoveerde Maasstraat. Hier vind je prettige winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Een hapje eten bij t... een drankje bij Tap Zuid of toch langs traiteur Feduzzi? Een ideale en groene woonomgeving met het Amstelpark, Martin Luther Kingpark en Beatrixpark op loopafstand, waar geliefde festiviteiten zoals De Parade, Taste en de Pure Markt plaatsvinden. Bovendien is de ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp gunstig; er stoppen diverse trams, metro's en bussen vlakbij. Treinstation RAI ligt op een paar minuten lopen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid vin de buurt.

INDELING
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Heerlijk lichte woonkamer met charmante erker die over de Maasstraat uitkijkt en een half open zijkamer. Eenvoudige dichte keuken met aansluiting voor de wasmachine en cv-ketel. Ruime slaapkamer aan de zijde van de Uiterwaardenstraat met badkamer ensuite met douche en wastafel. Er is een separaat toilet. Tot slot is er op de zolderetage nog een ruime berging van ca. 13 m2 met 2 grote ramen en aansluiting voor de wasmachine.

ERFPACHT
- De woning is gelegen op de erfpacht van de gemeente Amsterdam.
- De erfpacht is afgekocht tot 31-05-2063.
- De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing.

VvE
- De actieve VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
- De servicekosten zijn 124 per maand.
- De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
- De woning ligt in een goed onderhouden complex, dat in 2013 is gesplitst.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 50,5 m exclusief de zolderberging van 13m.
- Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.
- De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- CV-ketel Remeha Avanta HR combiketel.
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet-bewonersclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Projectnotaris Spier & Hazenberg.
- Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1938
Woonoppervlakte:
51 m²
Inhoud:
158 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Maasstraat 160II

Postcode: 1079BK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Maasstraat 160II AMSTERDAM

naar Maasstraat 160II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand