Maanhof 2 Amsterdam

Omschrijving

** ENGLISH TEXT AT THE BOTTOM **

Deze grote vrijstaande woon-werk villa met ruime garage is onlangs opgeleverd en is direct beschikbaar voor zijn nieuwe bewoners. Als koper plaats je alleen nog een keuken en vloer van je keuze. En je gloednieuwe nieuwbouwwoning is klaar.

Vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 221 m2, nog exclusief een ruime garage van 42 m2. Deze garage is volledig ge´soleerd en voorzien van vloerverwarming, ramen en hardhouten garage deuren.

Dit alles is gesitueerd op een zonnig royaal hoekperceel van 434 vierkante meter.

Het woonhuis kent 3 slaapkamers, een was- en strijk kamer, een nog vrij in te delen tweede verdieping van 49m2 en legio mogelijkheden in de garage. Ideaal om te werken vanuit huis of een praktijk aan huis te voeren (dit is toegestaan vanuit het bestemmingsplan).

De woning is zeer goed ge´soleerd gebouwd met onder andere driedubbel glas, hoge isolatiewaardes voor wanden en dak en lage temperatuur verwarming. (EPC van 0,4) Het huis is klaar voor de toekomst, en dit kan ook nog eens gunstige gevolgen hebben voor de hypotheekrente.

Buiten wonen, maar toch met de fiets naar je werk in de stad? Het kan in Driemond. Driemond is de perfecte mix tussen landelijk wonen en de stad Amsterdam. Binnen 15 minuten ben je met de auto in de binnenstad, met de fiets duurt dat 30 minuten. De A1 en de A9 zijn vlakbij en in 10 minuten zit je op de A2. De file staat aan de andere kant van de vangrails.

Maanhof 2 is een prachtige vrijstaande villa op een groot perceel van 421 m2 (ca. 20,5 x 20,5 m). Rondom de woning ligt een royale tuin en dubbelbrede aangebouwde garage met berging. De woning is gebouwd in een prachtige stijl en de buitenzijde is met Red Cedar bekleed. Een uitstraling die strak en modern met de warmte van de houten gevelbekleding combineert.

De woning is onder Woningborg garantie gebouwd, de oplevering van de villa heeft onlangs plaats gevonden. Nieuwbouw staat garant voor weinig onderhoud, lage energiekosten en veel wooncomfort.

Driemond is een dorp met circa 1500 inwoners in de gemeente Amsterdam. Grofweg gelegen tussen de Gaasperplas en Weesp. Het dorp is omringd door water van rivieren het Gein, de Gaasp en het Amsterdam-Rijnkanaal. In Driemond zijn twee basisscholen, een peuterspeelzaal, sportverenigingen, een buurtsuper en een PostNL servicepunt, en enkele horeca gelegenheden.
Voor de voorzieningen die niet in Driemond aanwezig zijn ga je naar Weesp dat op een paar honderd meter afstand aan de andere kant van het Amsterdam-Rijnkanaal gelegen is.

Midden in het groen en water van het IJmeer, de Gaasperplas en de Gooi- en Vechtstreek is het hier heerlijk buiten wonen.

Maanhof is een nieuw straatje met hoogwaardige nieuwbouw tegen de dorpskern van Driemond aangelegen. Het afgelopen jaar zijn hier circa 30 woningen gebouwd. De meeste eigenaren in de straat zijn al ingetrokken, je gaat dus wonen in een reeds levende omgeving.

Globale indeling:
Begane grond
Tuin met terras, oprit met zeer ruime garage, entree, extra grote hal (15 m2) met meterkast, toilet en open trap naar de 1e etage. De garage is tevens binnendoor bereikbaar. Een gedeelte van de garage is af te sluiten als speel- of studeerkamer. De garage is namelijk ook ge´soleerd en voorzien van vloerverwarming, warm en koud stromend water en een afvoer. Zo creŰert u nog meer woonruimte. Grote woonkamer met open keuken van circa 65 m2. De woonkamer is circa 11,5 meter breed en 8 meter diep. Een enorme en lichte ruimte met veel ramen tot aan de vloeren, en een grote schuifpui in de gevel. Buiten komt binnen op deze manier. Voor de keuken zijn de volgende aansluitingen aangebracht: gas (koken), water en riolering voor de spoelbak en vaatwasser, elektra voor de koelkast, magnetron, afzuigkap en vaatwasser, afvoer afzuigkap (2 posities) en 2 dubbele wandcontactdozen boven het aanrechtblad. Een kookeiland is voorbereid.

Eerste etage
Overloop met open trap naar tweede verdieping, grote hoofdslaapkamer (ca. 26 m2), twee slaapkamers (elk ca. 12 m2), was- en strijkkamer (ca. 10 m2) met aansluitingen voor wasmachine en -droger, badkamer (ca. 10 m2) met raam, inloop regendouche, zwevend toilet, vrijstaand ligbad en dubbel wastafelmeubel. Het vrijstaande bad, de dubbele wastafel en regendouche worden binnenkort ge´nstalleerd.

Tweede verdieping
De kapverdieping is een open nog vrij indeelbare ruimte, voorzien van isolatie, ramen en verwarming. Warm en koud stromend water alsmede afvoer zijn aanwezig. Hier kunnen bijvoorbeeld twee 2 slaapkamers met overloop en een badkamer gecreŰerd worden. In de nok is ruimte om middels een vlizotrap bergruimte te realiseren.

Tuin
Rondom de woning vindt u een zeer goed bezonde en royale tuin. De achter/zijtuin is gelegen op het zuidoosten, de voortuin met terras op het zuidwesten.

Erfpacht
Maanhof 2 is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De canon is afgekocht tot en met 30 april 2068.

Voorzieningen en afwerking:
- Gefundeerd op betonnen heipalen;
- Hardhouten kozijnen met triple glas;
- Red Cedar houten gevelbekleding;
- Vloerverwarming op de begane grond (inclusief garage en badkamer 1e etage);
- Houten binnendeurkozijnen met hoogwaardige binnendeuren;
- Alle binnen kozijnen alsmede de binnenkanten van de raamkozijnen en de trappen zijn afgelakt.
- Zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren verdekt in buitengevel;
- Boeidelen en betimmering dakgoten afgelakt.
- Extra royale hal en dubbel brede garage;
- Wanden begane grond en 1e etage zijn wit afgewerkt.
- Zwevende cementdekvloer op 1e etage;
- Mechanische ventilatie met warmteterugwinning;
- HR cv-ketel Intergas CW5 i.c.m. warmtepomp van Daikin.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning met rondom tuin en 5 slaapkamers;
- Nieuwbouw, onlangs opgeleverd, direct beschikbaar voor koper(s);
- Volledig ge´soleerd en nieuwgebouwd (garage idem inclusief vloerverwarming), weinig onderhoud en lage energiekosten;
- Woonoppervlakte 221 m2 (exclusief 42 m2 garage), perceeloppervlakte 434 m2;
- Top gezinslocatie in Amsterdam (Driemond);
- Uitpandige ruime garage met houten deuren.

Bel direct met ons kantoor om je interesse voor dit woonhuis kenbaar te maken. We leiden je graag persoonlijk rond in de woning.


** ENGLISH SUMMARY**

This new villa has just been finished, it will be directly available for new residents. All you have to do is install a kitchen and a floor. And your brand new home is ready.

Detached house with living area of 221 sq. m., excluding garage (42 sq. m., also insulated and fitted with underfloor heating) featuring three bedrooms, a laundry-room, a 48 sq. m. open plan attic floor with room for bedrooms and a bathroom, and a large garage with the option of creating an office- game- or garden-room.
Situated on a generous and sunny plot of 434 sq. m.

Ideal house to work or practice from home (allowed in destination plan).

Thereby the house is very well insulated with triple glazing and high insulation values for walls and ceiling. (EPC of 0.4), which can result in a lower interest rate for your mortgage.

-------------

Are you looking for country life, but still want to cycle to work in the city? You can have both in Driemond.

Driemond is the perfect blend of rural living and the city of Amsterdam. You can be in the city centre in 15 minutes by car, or 30 minutes by bike. A1 and A9 highways are very close by and within 10 minutes you can be on A2. Traffic jams are on the other side of the guard rail.

Maanhof 2 is an attractive detached house on a generous plot of 421 sq. m. (approx. 20.5 m x 20.5 m). The house has a large wrap-around garden and an adjoining double garage with storage area. The home is built in a beautiful style, with the outer walls clad in Red Cedar giving added warmth to the modern, sleek look.

The house was built with the "Woningborg guarantee". A new-build home guarantees few maintenance requirements, low energy costs and a lot of comfort.

The village of Driemond, in the municipality of Amsterdam, is home to around 1,500 people and is located roughly between the Gaasperplas and Weesp. The village is surrounded by water thanks to the course of the Gein and Gaasp rivers and the Amsterdam-Rhine canal. Driemond offers two primary schools, a preschool, sports clubs, a local supermarket, a PostNL service point and some places to have some food or drinks.

You can find all the facilities that are not available in Driemond itself in Amsterdam or Weesp, which is only a few hundred meters away on the other side of the Amsterdam-Rhine canal.

Surrounded by green spaces and water from the IJmeer lake, the Gaasperplas and the Gooi- and Vechtstreek, this is a delightfully rural location.

Maanhof is a new street with high-quality new-build homes, located near the heart of the village of Driemond. Around 30 homes have been built here in the past year and most owners have already moved in, so you will be joining an established community.

Eigenschappen

Prijs € 850.000 k.k.

Soort object:
Eengezinswoning
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
221 m²
Perceeloppervlakte:
421 m²
Inhoud:
736 m³
Totaal aantal kamers:
7
Tuin:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Maanhof 2

Postcode: 1109CB

Plaats: Amsterdam

Kaart Maanhof 2 Amsterdam

naar Maanhof 2 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand