Lutmastraat 63II AMSTERDAM

Omschrijving

Ruim opgezet en modern gerenoveerd 3-kamerappartement van 75m2 met 2 balkons en een groot gemeenschappelijk dakterras, gelegen in de bruisende Pijp. Door het vrije uitzicht aan de voor- en achterzijde is de woning heerlijk licht en kijk je vanuit de charmante erker uit over de Mesdagstraat.

Het appartement ligt in een geliefd stukje van De Pijp, om de hoek van het Van der Helstplein. Hier woon je rustig en toch met de dynamiek van de stad binnen handbereik. Een drankje bij Glou Glou, een pizza bij De Pizzakamer, het terras van De Wasserette of toch naar Pekelhaaring. Sporten doe je bij Trainmore, Rocycle, langs de Amstel of in het Sarphatipark.

Ook fiets in een paar minuten naar de binnenstad en de Rivierenbuurt. Met de Maasstraat en Ferdinand Bolstraat om de hoek en de Albert Cuypmarkt op loopafstand, heb je alles voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik. Ook logistiek gezien ligt de woning gunstig. Er liggen diverse trams, bussen en de Noord-Zuidlijn metro op loopafstand. Met de auto zijn zowel de A10 als A2 snel bereikbaar.

INDELING
Entree, hal, bij binnenkomst van de royale doorzon woonkamer valt direct de grote hoeveelheid licht op. De gezellige erker aan de voorzijde kijkt vrij uit. Aan de achterzijde ligt een open keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur (4-pitsgaskookplaat, RVS afzuiger, oven, koelkast, vriezer en er is een losse vaatwasser). Vanuit de keuken is er toegang tot een ruim balkon. De masterbedroom ligt aan de achterzijde en is voorzien van inbouwkasten. Vanuit deze slaapkamer zijn er openslaande deuren naar het tweede balkon. Ook de tweede slaapkamer is ruim van formaat en ligt aan de voorzijde. Er is een separaat toilet met fontein. De ruime badkamer heeft daglicht en beschikt over een ligbad, inloopdouche en wastafel. De hele woning is netjes gestuukt en voorzien van een eiken vloer.
Op de bovenste etage is er nog een berging van ca. 6 m2 en toegang tot een zeer riant gemeenschappelijk dakterras, waar je de hele dag van de zon kunt genieten!

VERENIGING VAN EIGENAREN
- VVE Lutmastraat 61-63 is in 2020 gesplitst in 7 appartementsrechten.
- Het pand voldoet hiermee aan de strenge kwaliteitseisen voor splitsing van de gemeente Amsterdam.
- De servicekosten zijn voor het jaar 2021 verlaagd naar € 40 per maand.
- Dit vanwege de gezonde reserves van ca. € 20.000 en de goede staat van het pand.
- Er is een meerjarig onderhoudsplan.
- De dakbedekking is vernieuwd in 2018.
- Het houtwerk op het dakterras is in 2019 geschilderd.
- Voor de appartementen gesplitst werden bestond de VvE uit een woonvereniging. Dit is nog steeds terug te zien door het goede burencontact en het gemeenschappelijke dakterras.

ERFPACHT?
De erfpacht bedraagt € 99,- per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd.
Het tijdvak loopt tot 31-12-2040.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden van 2019 mogelijk.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 74,5 m2 exclusief de balkons van 8 m2 en de berging van 6 m2. (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
- Groot gemeenschappelijk dakterras.
- Heerlijk lichte doorzonwoonkamer.
- Twee royale slaapkamers.
- Gelegen in een goed onderhouden pand.
- Koopakte bij projectnotaris Buma Algera of Abma Schreurs, beide te Amsterdam.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1921
Woonoppervlakte:
75 m²
Inhoud:
242 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Lutmastraat 63II

Postcode: 1073GN

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Lutmastraat 63II AMSTERDAM

naar Lutmastraat 63II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand