Lutmastraat 13Hs AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW! Op een top locatie in de Pijp gelegen begane grond woning van circa 77 m2 met 2 slaapkamers en een heerlijke tuin.
Het pand is rond 1922 gebouwd in Amsterdamse Schoolstijl en is aangewezen als gemeentelijk monument. De woning ligt zeer centraal, om de hoek van de Ferdinand Bolstraat, vlakbij de Albert Cuypmarkt, Sarphatipark, Maasstraat en Museumplein.

Indeling: Via de eigen entree op de begane grond komt u meteen binnen in de moderne keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur; de woonkamer heeft hoge plafonds en is middels een tussenwand gescheiden van de slaapkamer aan de achterzijde.
Twee comfortabele slaapkamers aan de achterzijde; beide kamers hebben openslaande deuren naar de tuin. Er is een doorgang tussen de slaapkamers middels een deur.
Moderne ruime badkamer voorzien van whirlpool, dubbele wastafel, designradiator en toilet. Separate kast met wasmachine-aansluiting en droger en een bergkast.

Omgeving: Het appartement ligt in een geliefd stukje van De Pijp, om de hoek van het Van der Helstplein. Hier woon je rustig en toch met de dynamiek van de stad binnen handbereik. Een drankje bij Glou Glou, een pizza bij De Pizzakamer, het terras van De Wasserette of toch naar Pekelhaaring. Sporten doe je bij Trainmore, Rocycle, langs de Amstel of in het Sarphatipark.

Ook fiets je in een paar minuten naar de binnenstad en de Rivierenbuurt. Met de Maasstraat en Ferdinand Bolstraat om de hoek en de Albert Cuypmarkt op loopafstand, heb je alles voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik. Ook logistiek gezien ligt de woning gunstig. Er liggen diverse trams, bussen en de Noord-Zuidlijn metro op loopafstand. Met de auto zijn zowel de A10 als A2 snel bereikbaar.
Vereniging van Eigenaren: Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren bestaande uit 4 leden. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd en de servicekosten bedragen € 100,- per maand.

Bijzonderheden:
- English translation see at our own website;
- Bouwjaar 1922;
- De gehele woning is voorzien van een eikenhouten vloer en dubbel glas;
- Erfpachtcanon bedraagt € 190,32 per jaar;
- Tijdvak erfpacht eindigt op 30-09-2041;
- Actieve VvE;
- Servicekosten € 100,- per maand;
- Woonoppervlakte 77,30 m˛ (NEN 2580 norm)
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
77 m²
Inhoud:
290 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Lutmastraat 13Hs

Postcode: 1072JL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Lutmastraat 13Hs AMSTERDAM

naar Lutmastraat 13Hs AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand