Lou Jansenplein 67 II Amsterdam Nieuw-West

Omschrijving

Ruim opgezet 4-kamerappartement van circa 70 m2 gelegen in een rustig appartementencomplex aan de rand van Slotermeer. Zowel aan de voor-als achterzijde beschikt het appartement over een balkon, zodat u de hele dag van de zon kan genieten. Vanuit elk vertrek heeft u toegang tot één van de twee balkons.

INDELING
Via de trap bereikt u de tweede woonlaag. De entree van het appartement bestaat uit een ruime hal welke toegang verleent tot alle vertrekken in het appartement. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer met toegang tot het balkon. Tevens aan de achterzijde twee ruime (2.38x3.41 en 4.47x2.17) slaapkamers met toegang tot het balkon. De keuken is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een eenvoudig keukenblok met 4-pits gasfornuis. Separaat toilet met fonteintje. De badkamer is voorzien van een ligbad en douche. De derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen (3.15x2.68).
Tot slot beschikt het appartement nog over een berging van ruim 6m2 op de begane grond.

LOCATIE
De woning is gelegen in een kleinschalig hofje, aan de rand van Slotermeer. In de buurt vindt u winkels op het vernieuwde winkelcentrum Plein '40-45 en op de Burgemeester de Vlugtlaan. Met de fiets zit u snel in het Westerpark of recreatiegebied Spaarnwoude. Ook Openbaar vervoer is hier goed geregeld; u zit vlakbij station Sloterdijk en er zijn trams en bussen op loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn gunstig, met de auto zit u snel op de A-10 en via de Haarlemmerweg rijdt u richting Haarlem of het centrum.

BIJZONDERHEDEN
- Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-bewonings clausule van toepassing;
- Projectnotaris: Buma Algera Notariaat;
- Er dient een kwalitatieve verplichting opgenomen te worden dat kamerverhuur niet is toegestaan (normale verhuur is toegestaan en woningdelers tot maximaal 2 personen);
- Gezonde VVE;
- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Balkons aan de voor-en achterzijde;
- Drie slaapkamers;
- Berging op begane grond (6m2);
- NEN 2580 meetrapport aanwezig;
- De servicekosten aan de actieve VvE bedragen ca € 130,12,- per maand;
- De jaarlijkse canon bedraagt 98,52,- de erfpacht kan herzien worden per 16-4-2032.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 275.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1958
Woonoppervlakte:
69 m²
Inhoud:
243 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen, openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Lou Jansenplein 67II

Postcode: 1063GW

Plaats: Amsterdam

Kaart Lou Jansenplein 67 II Amsterdam Nieuw-West

naar Lou Jansenplein 67 II Amsterdam Nieuw-West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand