Linnaeusstraat 92-1 AMSTERDAM

Omschrijving

Luxe gerenoveerd en royaal 4-kamer hoekappartement (circa 95m2) gelegen middenin het hippe en gewilde Amsterdam Oost. Het appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers.
De woning is gelegen op de 1e verdieping en heeft uitzicht op de gezellige Linnaeusstraat.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op begane grond, trap naar de eerste verdieping. Hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Ruime en lichte woonkamer met erker en uitzicht op de gezellige Linnaeusstraat. Luxe open u-keuken voorzien van alle gemakken met Siemens inbouwapparatuur. Drie ruime slaapkamers. Net afgewerkte badkamer met een dubbele wastafel, inloopdouche en heerlijk bad. Het toilet is separaat. Tevens is er een separate ruimte met de wasmachine/droger aansluiting. De gehele woning is voorzien van een fraaie vloer met hoge plinten.

OMGEVING
De woning is gelegen in het populaire stukje van Amsterdam Oost. Direct aan de Linnaeusstraat en aansluitend de Middenweg (winkelcentrum Oostpoort) is meer dan ruim aanbod van winkels en gezellige horeca. Het mooie Oosterpark met aantrekkelijke horeca, meerdere speeltuinen en een recent gerenoveerd pierebad, ligt letterlijk om de hoek. In de buurt zijn verder goede crèches en scholen te vinden en uiteraard het fraaie Park Frankendael. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 7 (Leidseplein) en tram 3 (Museumplein) tram 1 en 19 stoppen voor het Oosterpark, 2 buslijnen op het Beukenplein, metrohalte Wibautstraat zorgt voor een snelle verbinding met het Centraal- en Amstel station, treinstation Muiderpoort ligt op loopafstand en met de auto bent u, via de Wibautstraat, zo op de Ringweg.

Bijzonderheden:
- Maximaal 2 woningdelers;
- Per direct beschikbaar;
- Huurprijs is € 1.800,-- per maand exclusief servicekosten en nutsvoorzieningen;
- Servicekosten bedragen € 12,-- per maand;
- Huurovereenkomst voor minimaal 1 jaar;
- Twee maanden waarborgsom.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.800 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1905
Woonoppervlakte:
95 m²
Inhoud:
320 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
openbaar parkeren
Periodiekebijdrage:
€ 12 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Linnaeusstraat 92-1

Postcode: 1092CP

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Linnaeusstraat 92-1 AMSTERDAM

naar Linnaeusstraat 92-1 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand