Lepelstraat 20 AMSTERDAM

Omschrijving

LET OP! WONING IS NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS!

Goed ingedeeld 2 kamer-appartement met een woonoppervlakte van circa 46 m2 in een mooi stukje van de Weesperbuurt, gelegen op de 4e verdieping.

De Lepelstraat is een doodlopend straatje tussen de Nieuwe Prinsengracht en de Nieuwe Achtergracht, een rustige buurtje tussen de Amstel en de Weesperstraat. Het Waterlooplein, Theater Carré en de bekende Utrechtsestraat met veel winkels bevinden zich op loopafstand. Ook de Hortus Botanicus, Artis, het Rembrandtplein, etc. zijn op korte afstand gelegen. Vanaf de Weesperstraat is het Centraal Station snel met de metro te bereiken.

Indeling:
Entree, hal met inbouwkast, badkamer met douche, wastafel en toilet. woonkamer met aan de achterzijde met half open keuken.
Slaapkamer aan de voorzijde.

BIJZONDERHEDEN:
Huurprijs : € 1.250,--/maand
Servicekosten : Euro 16,08 voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak algemene ruimte, beheerder.
Verhuurder rekent eenmalige contractkosten a € 75,--
Waarborgsom : 1 maand
Inkomenseis: het (gezamenlijk) NETTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen.
De huur wordt geïndexeerd en is exclusief gas, water en licht
Beschikbaar: per direct
De woning is niet geschikt voor woningdelers.
Minimale huurperiode De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.250 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
46 m²
Inhoud:
152 m³
Totaal aantal kamers:
2
Periodiekebijdrage:
€ 16 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Lepelstraat 20

Postcode: 1018XM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Lepelstraat 20 AMSTERDAM

naar Lepelstraat 20 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand