Lange Leidsedwarsstraat 52 AMSTERDAM

Omschrijving

Zeer charmant woonhuis van ca 130 m2 verdeeld over 4 woonlagen met een bescheiden stadstuin, gelegen in het autoluwe, rustigere gedeelte van de straat om de hoek van de Leidsegracht. Tevens is er een royale kelder van 38 m2 (stahoogte ca. 1,80 m). Het pand is momenteel in een gedateerde staat, heeft veel potentie om hier uw droomhuis te realiseren, waarbij dubbele bewoning tot de mogelijkheden behoort.

De woning ligt in hartje binnenstad, om de hoek van de grachtengordel, de Leidsestraat, de 9 straatjes en het Leidseplein. Hier heeft u letterlijk alles binnen handbereik; in een paar minuten loopt u naar het Vondelpark of naar het Rijksmuseum. Bovendien kunnen cultuurliefhebbers hun hart ophalen met vele musea, theaters, concert- en filmzalen op steenworp afstand. Daarnaast is er natuurlijk een grote variëteit aan horecagelegenheden en winkels, waardoor u hier heerlijk woont.

Ook het openbaar vervoer is gunstig, met diverse bus- en tramhaltes op het Leidseplein (tramlijnen 1, 2, 5, 6, 7, 10, 12 en 17). Via de Overtoom zijn de uitvalswegen snel bereikbaar en er is momenteel slechts 3 maanden wachttijd voor een parkeervergunning.

INDELING
Via de natuurstenen trap is de voordeur op de bel-etage bereikbaar.
Hal met trap naar de bovengelegen etages. Binnenkomst in de doorzon woonkamer met uitbouw aan de achterzijde, waar zich tevens het toilet bevindt. Vanuit de uitbouw is er een trap naar de patio, waar je ’s middags enkele uren van de zon kunt genieten.
Eerste etage: Via een vaste trap in de hal bereikt u de woon-/eetkamer een royale keuken in de uitbouw aan de achterzijde. Deze ruimte heeft veel (zon-) licht door de ramen aan de voor- en achterzijde
Tweede etage: Royale slaapkamer met aansluitend in de uitbouw een badkamer met ligbad, wastafel en tweede toilet.
Derde etage: De kapverdieping is in twee ruimtes opgedeeld en heeft toegang tot een bescheiden terras.
Tot slot is er een (wijn)kelder van ca. 38 m2 met eigen toegang en een stahoogte van ca. 1.80 m.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 128,7 m2 exclusief tuin van 5,87 m2.
- De oppervlakte van het souterrain bedraagt 37,78 m2.
- Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.
- Gelegen op eigen grond.
- Het pand is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en gedeeltelijk van enkel glas.
- Het dakterras is zonder vergunning aangebracht.
- Het pand dient gerenoveerd te worden.
- De ouderdoms- en asbestclausule zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1905
Woonoppervlakte:
130 m²
Perceeloppervlakte:
50 m²
Inhoud:
584 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Lange Leidsedwarsstraat 52

Postcode: 1017NM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Lange Leidsedwarsstraat 52 AMSTERDAM

naar Lange Leidsedwarsstraat 52 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand