Kuifvlinder 5 Diemen Diemen-Noord

Omschrijving

Een fijne gezinswoning van ruim 120m2 met voortuin, een zonnige achtertuin en vier ruime slaapkamers!
De woning is gelegen in het rustige, kindvriendelijke Diemen Noord.

De winkelcentra Gruttoplein en Diemerplein en de brede school van Diemen Noord 'Noorderbreedte' bevinden zich op loop- en/of fietsafstand. Diverse sportfaciliteiten (w.o. een Cruijff court) en natuurpark De Omloop liggen eveneens op korte afstand. Openbaar vervoer in de vorm van bus, tram, trein en metro zijn allemaal aanwezig in Diemen en de belangrijkste uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10) zijn goed te bereiken.
Wonen in Diemen is een combinatie van het stedelijk karakter gecombineerd met een ligging dicht bij water en groen. Wandelen, fietsen en andere recreatie is mogelijk in bijvoorbeeld voornoemd natuurpark De Omloop, het Diemerbos en langs het Amsterdam-Rijnkanaal.

Indeling:
Hal, separaat toilet met fonteintje, ruime woonkamer met schuifpui naar de achtertuin. De luxe open keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, koel-vries combinatie en een combi oven-magnetron. De tuin is gelegen op het Noord-westen met een open ligging waardoor vanaf begin van de middag van de zon kunt genieten. Verder is de tuin nog voorzien van een deur naar het achterpad en een ruime schuur.
1e verdieping: overloop met toegang tot alle vertrekken. Drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping:
Grote open ruimte die eventueel is op te delen in twee slaapkamers. Bergkast waar tevens de cv-ketel is gesitueerd.
Bijzonderheden:
- Conform Nen 2580 meting bedraagt de woning 121m2;
- Oplevering kan snel;
- Volledig dubbel glas met houten kozijnen;
- Perceelgrootte 114m2 met achterom.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 439.000 k.k.

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1994
Woonoppervlakte:
121 m²
Perceeloppervlakte:
114 m²
Inhoud:
415 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Kuifvlinder 5

Postcode: 1113LP

Plaats: Diemen

Kaart Kuifvlinder 5 Diemen Diemen-Noord

naar Kuifvlinder 5 Diemen Diemen-Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand