Kloveniersburgwal 56 hs Amsterdam

Omschrijving

Uniek! Een dubbele benedenwoning van 125m2; aan de gracht gelegen, uitzicht op de Zuiderkerk en gelegen op eigen grond! De woning is recent zeer luxe en volledig verbouwd met behoud van veel historische en karaktervolle elementen, waaronder oude houten vloeren, indrukwekkende ornament en oude trappen en deuren. Zo ontstaat er een buitengewone combinatie van een strakke afwerking en moderne gemakken samen met een eeuwenoude rijke uitstraling.

De Kloveniersburgwal is een mooie en levendige gracht in het historische deel van Amsterdam. Het is centraal gelegen en omgeven door typische Amsterdamse grachtenpanden. Alles is op loopafstand: speciaalzaken, supermarkten, restaurants en gezellige terrassen. De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Metrostation Nieuwmarkt, Centraal Station en de Noord-Zuid metrolijn zijn allemaal dichtbij. De ringweg A10 is snel met de auto te bereiken via de IJ-tunnel.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op Bel-etage en een prachtige hal met ornamenten en marmeren vloeren. Eigen entree; bij binnenkomst vallen direct de hoge plafonds en het unieke uitzicht op de grachten op. Woonkamer van voor tot achter. In het middenstuk is een nieuwe luxe keuken geplaatst. Aan de achterzijde is toegang tot de patio. Interne trap naar het souterrain. Souterrain: In totaal 3 kamers met allen een eigen badkamer en toilet. De twee kamers aan de voor- en achterzijde hebben respectievelijk een eigen toegang vanaf de straat en het gemeenschappelijke trappenhuis. Ideaal voor een bed & breakfast.

Bijzonderheden: - Rijksmonument - Uniek uitzicht over de Amsterdamse grachten - Ideaal voor bed and breakfast of dubbele bewoning - 1 extra (werk)kamer in het achterhuis los te koop - High-End afwerking - Levering in overleg Na verkoop zal de VVE worden geactiveerd en opgestart.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 995.000 k.k.

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1800
Woonoppervlakte:
125 m²
Inhoud:
448 m³
Totaal aantal kamers:
5
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Kloveniersburgwal 56hs

Postcode: 1012CX

Plaats: Amsterdam

Kaart Kloveniersburgwal 56 hs Amsterdam

naar Kloveniersburgwal 56 hs Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand