Kleine Wittenburgerstraat 188 AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW!
Lichte hoekwoning gelegen op het Wittenburgereiland met 3 slaapkamers!

INDELING
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de vierde verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde treft u de dichte keuken en woonkamer met erker. Vanuit beide ruimtes is er toegang tot het balkon. De keuken beschikt over een standaard keukenblok en is verder naar eigen smaak in te richten. Vanuit de hal zijn de drie goed bemeten slaapkamers te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Er is een los toilet en voldoende kast- en bergruimte.

In de onderbouw is een ruim bemeten berging van ca. 8m2.

OMGEVING
Je woont hier in een uniek en rustig deel van stadsdeel Centrum: het Wittenburgereiland (onderdeel van de Oostelijke Eilanden). De woning ligt in een rustige straat met alle denkbare voorzieningen nabij zijn. Voor je dagelijkse boodschappen kun je ook terecht bij de Dappermarkt, de Czaar Peterstraat en winkelcentrum ‘Brazilië’. Leuke cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand, o.a. Frank’s Smokehouse, restaurant Coulisse, Brouwerij 't IJ, Pension Homeland en Roest. Het Scheepvaartmuseum, Nemo, Artis, de Stopera en Theater Carré zijn op enkele minuten afstand gelegen. Groenliefhebbers worden op hun wenken bediend met o.a. het nabijgelegen hippe Marineterrein en het Oosterpark. Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen en voor de auto zijn er uitstekende verbindingen met de ring A10 via de IJ- en Piet Hein-tunnel.

BIJZONDERHEDEN:
- Er is een NEN2580 meetcertificaat aanwezig;
- 5-kamerappartement van 91 m˛ (NEN 2580 norm);
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Gelegen op het Wittenburgereiland;
- Gezonde en actieve VvE;
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon is vooruitbetaald tot 15-10-2034;
- Parkeren vergunningenstelsel op de openbare weg. Voor meer informatie kijk op website van Gemeente Amsterdam.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Eigenschappen

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1990
Woonoppervlakte:
91 m²
Inhoud:
280 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Kleine Wittenburgerstraat 188

Postcode: 1018LZ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Kleine Wittenburgerstraat 188 AMSTERDAM

naar Kleine Wittenburgerstraat 188 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand