Kinderdijkstraat 82III AMSTERDAM

Omschrijving

Dit fraai afgewerkte appartement is gelegen op de derde en vierde etage van een goed onderhouden pand. De woning heeft aan de achterzijde een heerlijk ruim zonnig balkon op het westen.

Indeling derde verdieping:
Middels het nette trappenhuis bereikt u de derde verdieping. Hal met toilet (2019). Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer met erker gelegen. De eetkamer met aansluitend de fraaie ruime keuken is gelegen aan de achterzijde. De keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vriezer, combi magnetron, afwasmachine en 5 pits gasfornuis met wok-brander en een fraai natuurstenen aanrechtblad. Vaste kast voorzien van wasmachine aansluiting.
Aan de achterzijde is het zonnige balkon gelegen op het westen. Middels de interne trap komt u op de vierde verdieping. Op deze verdieping de kleine kamer op dit moment in gebruik als kleedkamer, de masterbedroom met toegang tot de badkamer die voorzien is van een douche, toilet (sanibroyeur) en een dubbele wastafel. Vanuit de master bedroom is het balkon aan de voorzijde bereikbaar.

Omgeving: Op loopafstand zijn alle denkbare voorzieningen te vinden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Rijnstraat, Maasstraat en de Van Woustraat, maar ook de beroemde Albert Cuypmarkt.
Tevens zijn er op steenworp afstand diverse kinderdagverblijven, sportfaciliteiten en horeca gelegenheden te vinden. Voor recreatie kunt u terecht in het Martin Luther Kingpark, waar jaarlijks in augustus de Parade wordt gehouden.
Het appartement is ten opzichte van het openbaar vervoer ideaal gelegen. Diverse tramhaltes (tramlijn 4 en 12), maar ook het Amstelstation en Station RAI zijn op korte afstand te vinden. Ook met de auto is het appartement zeer goed te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10 of de A2. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid middels een vergunningsstelsel.

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot het creëren van een dakterras boven het gedeelte van het appartement;
- Woonoppervlakte 87,50 m2 (NEN 5280 norm);
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Servicekosten bedragen € 82,-- per maand;
- In de kas zit thans circa € 11.000,--;
- Erfpacht: De algemene bepalingen 2000 zijn hier van toepassing. De canon bedraagt Euro 2.227,48 per jaar en is aftrekbaar voor de inkomsten belasting;
- Originele en suite kasten met glas in lood deuren;
- Actieve VvE;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1937
Woonoppervlakte:
88 m²
Inhoud:
286 m³
Totaal aantal kamers:
3
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Kinderdijkstraat 82III

Postcode: 1079GN

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Kinderdijkstraat 82III AMSTERDAM

naar Kinderdijkstraat 82III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand