John Blankensteinstraat 131B + PP AMSTERDAM

Omschrijving

Riant familiehuis met tuin, eigen parkeerplaats en drie ruime slaapkamers op Zeeburgereiland! Het voordeel van luxe nieuwbouw zonder de wachttijd voordat het opgeleverd kan worden. De woning is 117m2, volledig voorzien van vloerverwarming, energielabel A, hardhouten raamkozijnen met HR ++ glas en alle kozijnen intern zijn eveneens voorzien van hout met stompe plafondhoge deuren.

Indeling:
Eigen parkeerplaats voorzien van elektra. Entree van de woning, ruime hal met toegang tot het separate toilet voorzien van een fonteintje. Moderne meterkast met meer dan voldoende groepen, aardlekschakelaars en de stadsverwarmings-unit. Ruime berging/trapkast. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen, beschikt over een open woonkeuken en twee grote openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van een kookeiland, veel opbergruimte en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi oven/ magnetron en oven. Vanuit de keuken toegang tot een handige bijkeuken/ berging. De woonkamer is door de grote raampartijen en de twee daklichten een fijne lichte ruimte om te verblijven. De tuin is ca 25m2, gelegen op het Oosten.
1e verdieping: Ruime overloop met toegang tot alle vertrekken. Drie ruime slaapkamers. De moderne badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, ruime wastafel en een tweede toilet. Verder beschikt de badkamer over mechanische ventilatie en een raam ten behoeve van daglicht en natuurlijke ventilatie. Berging onder andere voorzien van de wasmachine aansluiting en de mechanische ventilatie unit.
Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt, de gehele woning beschikt over vloerverwarming en de betonnen vloeren zijn overal afgewerkt met een epoxy verf.

Omgeving:
De woning is gelegen op het Zeeburgereiland in stadsdeel Oost, binnen de ring A-10. De Sportheldenbuurt is een unieke, sportieve en kindvriendelijke woonwijk, op circa vijftien fietsminuten via de Amsterdamse brug naar het centrum. Tram 26 brengt u binnen tien minuten naar Centraal station. Op het eiland bevinden zich diverse speeltuinen, sportvelden, het grootste skatepark van Nederland, groenteboer Borneo alsmede een kleine Albert Heijn. Op fietsafstand zijn verder winkels op IJburg en in de Indische buurt. De Landmarkt op de Schellingwouderdijk is een mooie wandel- of fietstocht waard over de Oranjesluizen om biologisch en smakelijk boodschappen te doen. Op het Zeeburgereiland is een basisschool, kinderdagverblijf, twee BSO’s, twee middelbare scholen en sportclubs. Er zijn inmiddels meerdere diverse horecagelegenheden zoals de espressofabriek, Bluey’s Coffee&Kitchen, restaurant Haddock en restaurant Bij Storm.

Bijzonderheden:
- Nen 2580 meetrapport aanwezig;
- Gebouwd in 2017;
- Drie ruime slaapkamers;
- Eigen parkeerplaats;
- Rolstoeltoegankelijk; vanaf de straat geen drempels tot in de woning. Er is rekening gehouden qua ruimte en elektra om een traplift te installeren;
- Volledig voorzien van vloerverwarming, dubbel glas, hardhouten kozijnen en fraaie stompe plafondhoge deuren.
- Tuin gelegen op het Oosten;
- Oplevering kan per direct.
- De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 1.890,74 Het tijdvak loopt tot en met 15 september 2066. De algemene bepalingen 2000 voor voortdurende erfpacht van de gemeente
Amsterdam zijn van toepassing. De aanbieding eeuwigdurende erfpacht is inmiddels geaccepteerd en de akte wordt opgemaakt door Berger Notariaat.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2017
Woonoppervlakte:
117 m²
Inhoud:
404 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
op eigen terrein
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: John Blankensteinstraat 131B + PP

Postcode: 1095MB

Plaats: AMSTERDAM

Kaart John Blankensteinstraat 131B + PP AMSTERDAM

naar John Blankensteinstraat 131B + PP AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand