Johan Jongkindstraat 146 AMSTERDAM

Omschrijving

Riant 1-slaapkamer hoek-appartement van ca. 76m2 met zonnige loggia gelegen op het westen. De woning is gelegen in een goed onderhouden gebouw uit 1998, is voorzien van een lift en er is een berging van 4m2 aanwezig op de begane grond. Station Lelylaan is op 1 minuut loopafstand gelegen; ideaal voor trein- metro- en busverbindingen. De erfpacht is tot en met 2047 en de eeuwigdurende erfpachtakte is reeds gepasseerd.

Omgeving:
De woning is vlakbij het Rembrandtpark gelegen, dat ideaal is voor sport en ontspanning. Tevens zijn er meerdere supermarkten in de omgeving aanwezig. Oud West, De Baarsjes en Oud-Zuid zijn allen op ca. 5 minuten fietsafstand met een grote diversiteit aan leuke winkels, kroegjes en veel gezellige restaurants. De locatie combineert rust, ruimte, groen en privacy met op korte afstand gelegen de belangrijkste kantorenlocaties, Schiphol, Ring A-10, diverse ziekenhuizen, de binnenstad en het Rembrandt- en Vondelpark. Station Lelylaan is op 1 minuut loopafstand gelegen voor trein- en metroverbinding.

Indeling:
Entree via de gemeenschappelijke hal met lift en trappenhuis. Galerij op de eerste etage met toegang tot de woning. Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer (5.22x3.07) is aan de rustige zijkant gelegen. De woonkamer met half open keuken aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer tevens toegang tot de loggia, gelegen op het westen. De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, oven en veel kastruimte. De badkamer is uitgerust met een wastafel, meerdere opbergkasten en een (zit)bad/douche. Separaat toilet met fonteintje. Ruime berging waar de wasmachine- en drogeraansluiting, alsmede de Cv-ketel (Intergas 2015) zijn gesitueerd. Ook is er in de woning de mogelijkheid tot het toevoegen van een extra slaapkamer aan de westkant met toegang tot de loggia. De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer. Door de grote raampartijen en de hoekligging komt er veel natuurlijk licht binnen in het appartement.

VvE:
• Actieve en financieel gezonde VvE, professioneel beheerd door Mijn Huishouding VvE
• Servicekosten bedragen € 104,74

Bijzonderheden:
• Erfpacht afgekocht tot en met 30-09-2047. Eeuwigdurende erfpachtakte reeds gepasseerd; vanaf 30-09-2047 bedraagt de jaarlijkse erfpacht € 127,94 (behoudens inflatiecorrectie);
• Bouwjaar 1998;
• Alle ramen zijn dubbel glas en voorzien van hardhouten kozijnen;
• Lift aanwezig;
• Ruime loggia gelegen op het westen;
• Uitstekende parkeermogelijkheden;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1998
Woonoppervlakte:
77 m²
Inhoud:
240 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Johan Jongkindstraat 146

Postcode: 1062DK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Johan Jongkindstraat 146 AMSTERDAM

naar Johan Jongkindstraat 146 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand