Jan Pieter Heijestraat 76II AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk lichte hoekwoning van 28m2 woonoppervlak + 8m2 zolderkamer op de tweede en vierde verdieping in Oud-West! De woning is fraai afgewerkt, uitstekend onderhouden en maakt onderdeel uit van een financieel gezonde en professioneel beheerde VVE, is in 2005 gesplitst met splitsingsvergunning én is gelegen op eigen grond!

Indeling: Entree van de woning op de tweede verdieping. Hal met toegang tot de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen. Door de vele ramen, de hoekligging, de openslaande deuren naar het Franse balkon en het vrije zicht de Borgerstraat + de Jan Pieter Heijestraat in is dit een fijne lichte ruimte om te verblijven. De half afgesloten slaapkamer is vanuit de woonkamer te bereiken en is voorzien van een handige inbouwkast. De algehele staat van onderhoud van de woning is uitstekend te noemen: volledig voorzien van dubbel glas, strak gestuukte wanden + plafonds en een prachtige houten vloer.

Op de vierde verdieping is de zolderkamer (4.06x2.10) gelegen.

Omgeving: De woning is gelegen in een prachtig oud pand uit 1899 in de populaire Jan Pieter Heijestraat; een brede straat gelegen in Amsterdam Oud-West. De woning ligt zeer centraal en op loopafstand van o.a. het Vondelpark, Kinkerstraat, Ten Katemarkt en de Hallen. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen zoals leuke boetiekjes, koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en diverse hotspots. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A10 en bent u binnen 15 minuten op Schiphol. Tramlijn 1 en 17 stoppen om de hoek.

Bijzonderheden: - Meetrapport conform NEN 2580 bedraagt 27,2m2 en 8m2 zolderkamer; - Het betreft een actieve en financieel gezonde VVE. De administratie wordt gedaan door Alliantie VVE diensten en de servicekosten bedragen € 55,- per maand; - Eigen grond; - Gesplitst in 2005 mét splitsingsvergunning - Volledig voorzien van dubbel glas.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 250.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1899
Woonoppervlakte:
28 m²
Inhoud:
82 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Jan Pieter Heijestraat 76II

Postcode: 1053GS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Jan Pieter Heijestraat 76II AMSTERDAM

naar Jan Pieter Heijestraat 76II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand