Jacques Veltmanstraat 313 AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW!
Ruime eengezinswoning met 2 slaapkamers (mogelijkheid voor 3), een eigen steiger en parkeerplaats! Tevens is er de mogelijkheid om extra vierkante meters toe te voegen aan de woning door middel van het uitbouwen van de patio. Unieke ligging aan een binnenstraat die afgesloten is van de openbare weg waardoor er een intieme sfeer ontstaat: kinderen die buiten spelen, buren die elkaar ontmoeten. Er worden regelmatig buurtactiviteiten georganiseerd.

INDELING
Vanaf de afgesloten binnenstraat kom je binnen in de entree op de eerste verdieping. Vanuit hier is er toegang tot het separate toilet en tot de lichte woonkeuken. De keuken is in een U-vorm opgesteld en beschikt over een in beton gegoten keukenblad. De keuken is voorzien van een oven, vijfpits gasfornuis, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en vriezer. Dankzij de open verbinding tussen het kook- en eetgedeelte, zullen de gasten nooit ver weg zijn. Op deze verdieping is een ruime inpandige berging. In deze berging treft u de wasmachine-aansluiting en voldoende ruimte voor het plaatsen van een droger.

Op de begane grond treffen we de lichte ruime woonkamer aan met openslaande deuren naar de patio en de eigen steiger. De patio is gelegen op het westen. Wilt u meer vierkante meters toevoegen? Dat kan door de patio uit te bouwen: diverse buren zijn u al voor geweest. Naast de patio bevindt zich de directe toegang tot de berging en de parkeerplaats in de garage. Aan de waterkant bevindt zich een mooi vlonderterras waar u uw eigen bootje kunt aanleggen of kunt genieten van de voorbij zwemmende eendjes. De achterkant van het huis en het vlonderterras kijken uit over een dijk met populieren waar slechts een onverhard wandelpad overheen loopt.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer kan met wat kleine aanpassingen gemakkelijk opgesplitst worden om zo een extra slaapkamer te creëren (zie alternatieve plattegrond). De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

BIJZONDERHEDEN
- Erfpacht afgekocht t/m 15-03-2052, de aanvraag eeuwigdurende erfpacht is reeds voltooid waarbij de canon voor na 2052 is ‘vastgeklikt’;
- Professionele en gezonde VvE. De servicekosten voor de woning en parkeerplaats bedragen € 156,- per maand;
- Eigen aanlegsteiger;
- Eigen parkeerplaats direct bij de eigen berging in de ondergelegen parkeergarage is bij de prijs inbegrepen;
- Mogelijkheid tot het creëren van extra woon-vierkantemeters;
- Energielabel A;
- Oplevering in overleg;

LOCATIE
De woning is gelegen in het moderne complex New York-Amsterdam uit 2003 en ligt op loopafstand van het Station Lelylaan voor de tram, bus en metro en trein. Tram 1 en 2 brengen je snel naar onder andere het Vondelpark, Leidseplein en het Centraal Station. Met de metro sta je binnen 7 minuten op de Zuidas/Vu en met de trein binnen 8 minuten op Schiphol. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht bij diverse winkels en supermarkten op het nabijgelegen Sierplein, Delflandplein of het gezellige Hoofddorpplein. Uitgebreider winkelen kan uitstekend in Amsterdam-Zuid of in het centrum van Amsterdam, hier ben je immers met de fiets binnen een kwartier. Verder woon je dicht bij de A10 en de A4 zodat je met de auto snel de stad uit kunt. En over parkeren hoeft u zich ook niet druk te maken; in de afgesloten parkeergarage onder het complex bevindt zich uw eigen parkeerplaats.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2003
Woonoppervlakte:
108 m²
Perceeloppervlakte:
2 m²
Inhoud:
364 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Jacques Veltmanstraat 313

Postcode: 1065DC

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Jacques Veltmanstraat 313 AMSTERDAM

naar Jacques Veltmanstraat 313 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand