Insulindeweg 338 AMSTERDAM

Omschrijving

Super ingedeeld appartement met twee goede slaapkamers en twee balkons, gelegen op de eerste etage, in de populaire Indische buurt.

Vanuit de woonkamer met open keuken en vanaf het balkon aan de achterzijde op het zuiden, heb je prachtig uitzicht over de enorme groene binnentuin van het complex. Ook is er een privé berging op de begane grond.

Gelegen aan een brede straat met ventweg straat in de Indische buurt ligt deze sfeervolle 3 kamer woning van 76 m˛. In deze gewilde buurt bevinden zich tal van leuke winkels, gezellige horeca en een bioscoop op loopafstand. Ook om de hoek van het Oosterpark, Flevopark en de Dappermarkt.

INDELING:
De woning is via het trappenhuis bereikbaar, entree op de 1e etage, hal met garderobemogelijkheden. De doorzonwoonkamer met open keuken heeft aan de voorzijde toegang tot het eerste balkon en toegang tot het tweede balkon aan de achterzijde. De woonkamer is ruim voldoende voor een ruime zithoek en een grote eettafelopstelling, aan de achterzijde is de witte keuken met de nodige inbouwapparatuur gelegen. Vanaf het tweede balkon op het zuiden, kijk je heerlijk uit over de grote binnentuin van het complex.

Het appartement heeft twee slaapkamers van goed formaat. De studeer/logeerkamer (2,35 x 3,75 m) is aan de voorzijde gelegen en heeft een deur naar het balkon. De hoofdslaapkamer si aan de achterzijde gelegen. De hoofdslaapkamer (3,10 x 3,82 m) biedt ruimte voor een tweepersoonsbed, waar je royaal omheen kunt lopen en een goede kastenwand.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is een separaat toilet met fonteintje, een aparte cv-kast en nog een kast waar de wasmachine staat.

Op de begane grond is een privé berging van 6 m2 en toegang tot de algemene binnentuin, waar je heerlijk kunt relaxen.

LOCATIE:
De woning is gelegen in een leuke en ruim opgezette straat in de erg geliefde Indische buurt. Er zijn diverse supermarkten in de directe nabijheid in o.a. de Javastraat en Molukkenstraat. Ook gezellige en hippe horecagelegenheden zijn in de buurt, waaronder Drovers Dog, Bar Basquiat, Walter Woodbury Bar, Hartje Oost en Studio K met o.a. een bioscoop. Op ca. 5 minuten loopafstand ligt de Dappermarkt met lekkere verse producten (waaronder vis, groente, fruit en bloemen) en ook het Oosterpark en het Flevopark voor heerlijke ontspanning. Alle denkbare voorzieningen bevinden zich in deze populaire omgeving.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich op de Borneostraat/ Zeeburgerdijk (tram 14, richting Centraal Station), Insulindeweg en Molukkenstraat (bus 22, ook richting Centraal Station) en treinstation Amsterdam Muiderpoort is op ca. 5 minuten loopafstand van het appartement. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A-10 en A-1.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De grote, gezonde Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd. Er is een Huishoudelijk Reglement en een Meerjaren Onderhoudsplan. De servicekosten bedragen € 119,-- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpacht is vooruitbetaald tot 1 september 2031 (Algemene Bepalingen uit 2000). De eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd op de gunstige voorwaarden van 2019.

BIJZONDERHEDEN:
- NEN2580 meetrapport aanwezig.
- Woonoppervlakte: 76,0 m˛.
- Externe bergruimte: 5,8 m˛.
- Twee balkons (Noord 2 m2 en Zuid 5 m2).
- Bouwjaar 1983.
- Licht appartement.
- Dubbel glas.
- Heerlijke plek in een gezellige buurt.
- Afgekochte erfpacht tot 2031.
- Eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd op de gunstige voorwaarden van 2019.
- Verwarming en warm water middels CV ketel (Intergas, 2008).
- Oplevering in overleg.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1983
Woonoppervlakte:
76 m²
Inhoud:
237 m³
Totaal aantal kamers:
3
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Insulindeweg 338

Postcode: 1094ME

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Insulindeweg 338 AMSTERDAM

naar Insulindeweg 338 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand